- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- liubima bira
TUBORG ili STAROPRAMEN a nai gadna e ZaGORKA![]()
Дъ бест аватар от галерията
100% загорка
иначе пия и кайзер и малко туборг
ама ако немам пари и ариана не пропускам![]()
любимите ми са: Загорка,TubuRg,Becks
най-омразните ми са българските..пълни ментаци са..![]()
не съм се опивала само от бира..а иначе бира с водка да..опивала съм се..даже не един път..![]()
ест. че е възможно..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Оха любима тема за обсъждане :>>
Любима - зависи от това дали имам един лев с който трябва да изпия 2 бири(тогава любимата е Щурменско(Шуменско :П)), или ако имам един и 50 да изпия 2 бири тогава вече Загорка.. Любимата ми.. Нито е газирана колкото скапаната каменица, нито вкуса и е остър като на скапаната Ариана(а помните ли ква беше преди да я направят Ариана лагер.. бррр). Т'ва са 2те бири.. И в никъв случай не си взимайте вносни бири!!! Сладки, супер слабо газирани, с ебати смешния процент алкохол, изобщо - бири за жени(за жени лигли)..
Загорка![]()
Немското пиво ми се отразява много добре.
Бирите които пия са : Tuborg & Staropramen
Най-гадната според мен е : Ариана и ММ (в малките пластмласови бутилки)
Обичам Ариана и ЗагоркаМразя Алмус
Никога не съм се напивала с бира нито с друг алкохол, не че не ме хваща ама не пия много
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ох откога не съм пила биричка ....![]()
направо ми дожалява.... иначе преди любимата ми беше АРИАНА. а най-много мразех ПИРИНСКО, ШУМЕНСКО и е такива некви..... ама вече не пия бира ..... сега съм предимно на твърд алкохол
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
TUBORG is NuMber 1 \/
LeDenika- BLIOK
![]()
![]()
![]()
..A da se napie6 samo s bira..emi DA razbirase 4e e vuzmojno...:]Az li4no ne sam..no poe4eto mi priqtel4eta..taka deistvat ;]
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!
emi nai si uvajavam kamenicata ama kvato ima takava ne probiram![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Любимата ми бира е Каменица най хубата според мен е Heiniken няма спор а най-гадната е ЗАГОРКАТА БЛАААААХ ужасна =) хм напих се само веднъж от бира и то беше щото цял ден бях карала ,а предния ден не бях спала и ми трябваше посто сън ,а биричката ми помогна =D
аз не обичам бира ! можеш да се напиеш с бира ест аз една вечер бях мн мн уморена и не бях яла и от 2 бири се замаях. та както казах избягвам да пия бира ( не ми харесва) но ако някой път направя изкл. Загорка или Бекс. абее др си е водката![]()
Liubima - AMSTEL
nai-gadna(tva si e moe mnenie) - KAMENITZA
dali sum se napivala..oooo,tova mi be6e 1voto napivane..be6e ujasno,posle 6tqha da me vodqt v bolnica da mi pravqt promivka na stomaha,ama az si izpovru6tah dobrovolno i suvestno absoliutno vsi4ko,vkliu4itelno i 4evata(ne 4e pomnq,ama po razkazi na o4evidci)..tva be6e v 9ti klas,posle okolo 2 godini ne pomirisah bira,ama otkakto sum studentka samo tva piq
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
пия ариана в повечето случай
бира ли е-пие се!
напивала съм се от бира мноо пъти
е,количетвосто беше промишлено..![]()
na4i moita liubima bira poprincip e ledenika 6toto tq ima nai visok procent na alkohol 12% a ina4e redovno piq kamenica...![]()
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
БЕКС И TUBORG
Liubimata mi bira e-Zagorkata
![]()
Mraza-Ledenikata Kamenicata i Arqnata ot tqx mno se pikae
![]()
Da as sam se napivala ot bira mno qsno no zavisi kolko ispiesh de
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Zagorka, Шуменско (по рядко пийвам)
най-често загорка и каменица
Една усмивка разкрасява твоята душа,а пък две усмивки променят света (: