.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

страшни историики

хора идва лято врвме за екскурзии, хижи, палатки и т.н.т та 6те е интересно да споделите стря6на история за дългите летни нощи

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    В смисъл?Дай пример, за да разберем за какво става въпрос...кви страшни истории?
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

imalo edno semeistvo... maika dete i ba6ta i te sednali da ve4erqt... po edno vreme dokato hapvali se 4ulo "kap kap kap" i ba6tata otisul da vidi kakvo stava ... nooo ne se vurnal .... deteto i maikata produljili da qdat no bez bashtata .. po nqkoe vreme pak se 4ulo "kap kap kap" maikata otishla da vidi kakvo stava no i tq ne se vurnala pove44e... deteto ostanalo samo izplashilo se i 4ulo pak "kap kap kap" i otishlo i vilqlo maika si i bashta si da popravqt boilera

imashe i edno drugo zna4ii po deistvitelen slu4ai imalo nqkkakva maika koqto zaklala deteto si ii tam go zanesla na grobishtata i go ostavila i te go pogrebali i sled pogrebenieto zavalql dujd no samo nad groba na deteto i to vuv formata na tqloto

i oshte 1 v nqkakvo selo trugnali da pravqt detska gradina i rabotnicite izkopali trap v koito da slagat cimenta 2 deca si igrali i topkata im padnala v dupkata pri cimenta ednoto otishlo da q vzeme no padnalo vutre a drugoto otishlo da mu pomogne no i to padnalo rabotnicite napravili detskata gradina s tozi ciment i posle po stenite na spqlnqta dokato decata spqli se 4uvali vikove..

taq poslednata ne be6e zle
    taq ne e stra6na am e iznervq6ta ta zna4i:
    na edna tumna, tumna planeta,na edin tumen, tumen kontinent, v edna tumna, tumna durjava v edin tumen, tumen grad, po edna tumna tumna uli4ka, v edna tumna, tumna ku6ta, po edni tumni, tumni stulbi, vedna tumna, tumna staq jivql edin.......NEGUR!!!!/ negur trqbva da se izvika/

Guest
    е аиде де само това ли знаете и аз мн обичам страшните историики такаче няма да имам нищо против да прочета някоя

Преди доста време имало един студент,който много искал да си вземе изпитите и решил да се усамоти в някое село..И намерил една къща,която била мн евтина и я наел..Отишъл там и всички граждани му казвали да не ходи,защото това била къщата на един съдия,който бил много жесток с жертвите си и била прокълната.Той обаче не ги послушал.Отишъл в къщата и учил.Но точно в 12 часа,къщата се напълнила с плъхове..Той се опитал да ги прогони,но не успял и си легнал..на сутринта ги нямало...На другия ден забелязал,че в къщата има бесилка и една огромна картина на съдията,който живеел там преди.Повторило се същото с плъховете.Но на другия ден,в 12 часа плъховете не дошли.Дошъл само един,огромен и студентът го замерял с различни книги,но всички,като че ли отскачали от него.Накрая успял и то с Библията.След малко обаче на мястото на съдията( в картината) седял плъхът!Студентът много се уплашил и като се обърнал на стола седял съдията от картината.Той държал едно въже за бесене и успял да хване студента,който се съпротивлявал..Тогава сички плъхове излезли и се опитали да попречът на съдията,който обаче обесил студента..Плъховете успели да бият камбаната и хората от селото дошли и видели всичко...Тогава обаче съдията на картината се бил ухилил злобно и държал въже,а студента висял на бесилото!!!!!!! Философията е,че плъховете са онези хора,които съдията бил осъдил на смърт..Е,не е мн хубаво но друго незнам,сори..

То така като се разказва не е интересно..Трябва да я прочетеш с подробности...

Mihaela`be
    Guest
    Edna priqtelka mi razkazvashe,che neinata maika e imala dve sestri po-golqma i po-malka.Po-malkata umrqla pri rajdaneto si.Kogato moqta priqtelka bila malka (na 1-2) stanelo li 1 chasa zapochvala da plache,maika i idvala,no tq ne spirala da plache dokyto maika i ne izleznela...Maika i izliza tq spira-vliza i pak pochva da plache...Zaveli q na gledachka i tq kazala,che myrtvata sestra i maikata na priqtelkata mi mnogo si prilichat (kato bliznachki) i priqtelkata mi synuva sestrata na maika si i kogato maika i vleze obrazyt stava dvoen i ne moje da razpoznae koq ot dvete e maika i...i gledachkata kazala na maika i da razdade i vsichko se opravilo...ne che e mnogo strashna taq istoriq...ama vse pak e stranno

Цитирай Първоначално написано от Mihaela`be
    Edna priqtelka mi razkazvashe,che neinata maika e imala dve sestri po-golqma i po-malka.Po-malkata umrqla pri rajdaneto si.Kogato moqta priqtelka bila malka (na 1-2) stanelo li 1 chasa zapochvala da plache,maika i idvala,no tq ne spirala da plache dokyto maika i ne izleznela...Maika i izliza tq spira-vliza i pak pochva da plache...Zaveli q na gledachka i tq kazala,che myrtvata sestra i maikata na priqtelkata mi mnogo si prilichat (kato bliznachki) i priqtelkata mi synuva sestrata na maika si i kogato maika i vleze obrazyt stava dvoen i ne moje da razpoznae koq ot dvete e maika i...i gledachkata kazala na maika i da razdade i vsichko se opravilo...ne che e mnogo strashna taq istoriq...ama vse pak e stranno
    mnogo oburkva6to
    2 т. системно.

Цитирай Първоначално написано от Mihaela`be
    da razdade kakvo? dosta e stranni4ko ...

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Страхните историйки не са зле,но по-добре потърсете в нета,защото там има много!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Аааа страшните истории са неизбежни като се съберете с приятели някъде с преспиване... Обикновенно когато реша да разказвам просто си измислям, импровизирам Обаче в повечето случаи вместо другите да са уплашени се хилят като идиоти, та май не съм много добър разказвач
    WE'RE NOT LEADING

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    манете вие... с тия страшни истории... последния път, когато сме си разказвали с моята компания беше на село. и то не къде да е, а на гробищата. може да ви се стори странно, но ние така или иначе там си се събирахме (даже както написах в една друга тема - там ми е и първата целувка). та, за въпросната вечер... какъв страх съм брала с разказите на един от компанията... леле... просто не е истина. самите разказчета не бяха толкова страшни, но въпроса беше, че са по истински случай, а и начина по който ги разказваше... казвам ви, тоя човек трябва да стане писател!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Град
    In my world
    Абе хора, не мислите ли, че ще е по-добре да се разкават историй по истински случаи? Такива измислени колкото щеш, но когато една история е истинска има повече тръпка И започвам аз моята история, която е станала по истински случай(тва ми го разказват познати):
    Преди няколко години едно момиче се удави в една река близо до моя град, а преди да се удави това момиче е трябвало да ходи на прослушване за певица, но така и не отишла-понеже умряла. Та една вечер мои познати се качили на балкана във вилата и са слушали как от реката се носела песен, гласа бил същият като на момичето, което се удавило там... а за други страшни, или по-точно вълнуващи не се сещам в момента, разбира се по истински случай де другите са ми мн "фалшиви", не звучат добре и няма тръпка айде пишете и вие
    Be yourself no matter what the others say!

Прочети ''Десет малки негърчета'' на Агата Кристи и после няма да можеш да заспиш цяла седмица.
    Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не е чак толкова страшно си мисля аз...За десет малко негърчета става дума...Ама е интересно как се развива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си