- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Momicheta shte gledate li svetovnoto
Другите се спотайват нещо...Първоначално написано от midnight...
![]()
![]()
![]()
И аз го гледам![]()
Не забравяй все пак и Хахо-хихиПървоначално написано от midnight...
Пп.. само мен ли от момчетата не ме интересува ни най-малкото това световно, че и футбола като цяло?![]()
Хахахаах злобен бе ей...и помни кат хлибарка.![]()
хахо-хихи не е ли момче?Първоначално написано от machoka
и да май само теб не те интересува![]()
"Целувка за лека нощ"
Не,не мисля да следя мачовете.Само се интересувам от резултатите![]()
Момче съм просто когато написах пъврия пост не видях, че темата е за момичета и сега Котето ме бъзика.Първоначално написано от midnight...
не смятам да го гледам - не ми е интересно да гледам някви идиоти как гонят топка![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Ще ме прощавате за простотията, ама последния път като уринирахме едно храсталаче заедно с него в парка насред НДК си пика.. бая правПървоначално написано от midnight...
![]()
![]()
![]()
Абсолютен антифен съм...И сега съм си намерила съмишленик=> никакво гледане на футбол!!!
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
А благодаря, че го казаПървоначално написано от machoka
![]()
abe gledam ama malky ... xaxax
daje 6tqh da zagam na evrofutbol 6toty hodih s edin priqtel ama se otkazah ...
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
estestveno 4e 6te gledam tva e na 4ri godini 1n pyt be braziliq i ispaniq sa na final ai4ao
ами когато мога гледам с компанията взимат се по 2-3 бири и почва яко викане на някой таван....![]()
![]()
П.С. момиче съм![]()
Много ми е интересно какво мислят момичетата за вчерашния мач, Мексико-Ангола?![]()
Определено ще го гледкам покрай баща ми прекалено мн футбол гледамче на всичкото отгоре до сега всичките резултати от мачовете ги познах и ме е яд, че непуснах евро
Пък за сношния мач Мексико-Ангола не ме впечетли с нещо особено очаквах нещо по интересно
![]()
Тринидат и Тобаго на финал!!!!
Дъъъ, няма да гледам световното. Даже не знам как ще оживея този месец. Мачове, мачове...
Хмм,мисля да пропусна,вече мина време от началото на световното и вече ....писна ми от тея мачове.И все пак ми е интересно кой ще победи
![]()
![]()
da est 4e 6te go gledam..az i si go gledam.zapali me gadjeto mi koeto e futbolist i vseki pyt sym s nego na ma4ove...
samo SPAIN i FERNANDO TORES...ILI PORTUGAL-CRISTIANO RONALDO!!!
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
колко си оригинален самооо,нз за другите ама аз със сигурност ше гледам,САМО АНГЛИЯ ОЛЕЕЕ!!!Първоначално написано от Анонимко
Аз гледам повечето мачове и си имам основателна причина за това.Гаджето ми е футболист и гледа повечето мачове.И понеже заради тях почти нямаше да има време за нас решихме да го гледаме заедно.И така,събираме компанийка(повечето сме по двойки)и отиваме в някое заведение с телевизор където едновременно да сме заедно и да гледаме мача.Вече започна да ми харесва.Аз съм за Бразилия.
ako imam vreme
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
100% ne mislq da propusna nito edin ma4 o4ertava se mnogo interesno purvenstvo osobeno sled ma4a holandiq-portugaliq
Mira bien, todo va mal y todo est
tolkova mi pisna ot teq ma4ove ... kudeto i da ida vse ma4ove ... leleeeee
tova e kato vu6kite ... i predi sum mrazela vsqkakvi ma4ove 6toto ba6ta mi i brat mi ne me ostavqt ... a sega .... o6te pove4e pfyyy![]()