- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Momicheta shte gledate li svetovnoto
ДА![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
O,аз съм много запалена фенка на футбола и когато имам време си погледвам малко мачове,но футбола е една наистина готина игра!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
mda i az taka kato teb sam golqma fenka.tova e edin ot nai-qkite sportove(da ne kazvam nai-qkiq)Първоначално написано от Slipped Away
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Убожавам да гледам футбол и ми е много гадно че световното вече е кьм края си.Футбола е най-якия спорт![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
да интересувам се доста...
да англия шампионииииииииииииииииии
Мн. ясно, че го гледам! Да не би всяка година да има световно! Пък и сега вече стана още по-интересно след като свърши груповата фаза.. Ето точно сега отивам да си гледам Аржентина - Германия..! Айде.. със здраве!![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Ти хубаво си за Бразилия, ама те отпаднаха ..Първоначално написано от miminia
Емм късмет .. пък и на тва световно според мен не показаха добра игра на следващото може и да са по-добриПървоначално написано от miminia
![]()
da gledam go dori
В любовта винаги единият обича , а другият се оставя да бъде обичан !!!
ДА!ДАНО ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ОБАДЯ НА ТРЕНЬОРА АЗ ДА ГИ ТРЕНИРАМ ЗНАЕШЛИ КАК ЩЕ ИГРАЯТ ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГА СЛЕД ТЯХ [-o<
Хехех ти недей тренира бразилците ми вземи наще тогава да опраиш, че напоследък мн се излагатПървоначално написано от miminia
![]()
Наще и да ги хване и да не ги хване едва ли ще има кой знае какъв ефектПървоначално написано от xOtkiSsSs
Не, че да съм анти-патриотично настроена ама все пак ...![]()
![]()
По-добре да се заеме с бразилците, че там поне има по-готини..Хахаха
Първоначално написано от Absconding
kato Kaka naprimer![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
Именно, именно!!!Първоначално написано от cveteto
![]()
az ako ne gledam koi drug![]()
наистина кой друг.жалко,че негрите отпаднаха и вече няма да си представяш как те залива негърска спермаПървоначално написано от BeLiVe_Me`f
Еми аз определено съм огромна, дива фенка на футбола, гледах световното, САМО ПОРТУГАЛИЯ, няма да гледам финала щото тва са ми 2-та най-омразни отбора заедно с Русия на тоя свят, дано PORTUGAL да мачка швабите и да стане 3-ти, след като кокошките стигнаха нечестно и не заслужаваха да играя финал.Не че Италия беше честна с оня измислеха дузпа срещу Австралия![]()
Аз пък много се радвам, че Италия станаха шампиони и се надявам следващото световно в ЮАР да го гледам на живо при братчедката.![]()
az go gledah... mn`se qdosvah shtoto bqh za franciq![]()
Е има защо да се ядосваш, защото двата отбора бяха сравнително равностойни, но пък за сметка на това треньорът на Франция направи много тактически грешки..поне според мен. А и тази изцепка със Зидан, той можеше да е от полза при дуспите.Първоначално написано от [B