- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой отбор може да спре Бразилия
Е?
spored men te 6te sa pobediteli
да кажа че те обичам е малко,да кажа че ще умра эа теб е нищо.Эатова искам да живея ,эа да ти докажа че те ОБИЧАМ........
Arjentina ili Angliq
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
ами ника си ми харесва на мен. Иначе аз съм Пепи П. ама пиша така в друг раздел. \/
![]()
Няма отбор който може да спре Бразилия.
пс:доктор дре, ще се захласнеш бе, мойПървоначално написано от black_heart
![]()
![]()
![]()
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
!!!Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Според мен, има такъв отбор и само предстоящите мачове ще покажат кой е той.Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Чехия
Аржентина
Германия
Англия
Италия (въпреки, че много от титолярите им няма да играят)
Испания
Холандия
Изпитвам силна антипатия към бразилците , дано се намери отбор, който да ги спре. Макар че аз не ги смятам за някакви хипер силни.
т. 2, 9
I az ne mislq, che ima takyv otbor, no dano ima iznenadi. [-o<
I vse pak...Az sym za Hyrvatska, Portugalia ili Italia...
Искам финал - Гана срещу Япония!
Costa Rica - Trinidad i Tobago![]()
![]()
Аз пък искам финал Хърватска-Сърбия и Черна Гора, въпреки че е много малко вероятно да стане.![]()
Я по разбиращите Холандия с бразилия кога най-вероятно могат да се срещнат.
германия (щото са домакини)
англия може би, аржентина може би и евентуално мойте фаворити хърватска
алелуя.
Значи ако Бразилия стане първа в групата си, а Холандия са втори след Аржентина то ще се срещнат на полуфинал. Ако Холандия завърши първа в групата си ще се срещнат на финал.Първоначално написано от Пчелата Лайнарка
Значи Рууд ще е голмайстор! То друг отбор освен кариоките не може да спре Холандия.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Абе да ти кажа доста отбори са способни. Дори утре ми е много интересно какво ще направи срещу Събрия и Черна Гора... Може очевиден да е мача за някои, но се видя, че на туй световно няма нищо сигурно...Първоначално написано от Пчелата Лайнарка
Единствените способни отбори са Англия и Германия. Разбира се моето желание е още на 1/2 финала, Лъвовете да ги спрат и после на финала Бекс да вдига титлата
Мисля, че това е напълно реално, особено след като Бичето / Рууней / се завърна![]()
обичам дениту ми{}
Ispaniq
Първоначално написано от Jamalska
След като гледах Холандците сам склонен да вярвам че Бразилия има силен опонент и той ще ги спре![]()
![]()
Въпреки че сам за Англия![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Бразилия е силно надценена и всички медии прекаляват с "надуването" на този балон.Като еденици са най-добрите,спор няма,Роналдиньо е играч от ранга на Пеле и Марадона,велик просто.Обаче не е само да се съберат 11 имена и толкова,ще ги видим как са като отбор,дали могат да се сработят толкова звезди заедно.В квалификациите имаха загуби от отбори като Уругвай,Парагвай,Боливия,к ито нямат кой знае колко по-добри играчи от младежите на Бразилия до 19 години =D> .Което за мен значи,че срещу организирана,отборна и нахъсана игра бразилците често започат да издишат
.Моят фаворит са Италия,един много добър колектив,сплотен отбор,но имащ и звезди от световна класа като Тоти,Лука Тони и Дел Пиеро,които не отстъпват на бразилските(без Роналдиньо =D> разбира се ).Не отписвайте и Франция,Зидан сега е "дядка",но в славните си години беше по-велик от Роналдиньо,на Зи Зу само дори името му може да играе \
/ .Другите добри отбори прекалено много разчитат на 1 играч - Англия на Рууни,Чехия на Недвед,Германия на Балак,Аржентина на Рикелме.....е хубаво,ама ако се контузи нещо звездата или не му върви играта?Така чак до титла не е стигал никой с по 1 футболист.На Еврото Недевед се контузи и гърците биха Чехия,защото без него чехите се чудеха какво да правят,така и Франция се провали без Зидан,но те имат и Анри поне \
/