.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    ave v futbola vinagi ima izlenadi nikoga neznaete kakvo 6i stani arjentinma italiq angliq portugaliq ispaniq da ne bi da sa slabi otbori si4ko moje da stani minaloto svetovno otbor silen kato franciq padna ot sinegal otbor koito za 2ri put se klasira za svetovno a purviq e bil v purvite svetovni i stignaha do 4etvart finali li do kade be6e taka4e nikoi ne moje da kaji dali braziliq nqma da bude sprqna ,no as sa nadqvam da spe4elqt 6tot mislq da sloja nqkoi lev za tqqh za svetovni
    ..impossible...
    ...is nothing...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от neMec`
    ave v futbola vinagi ima izlenadi nikoga neznaete kakvo 6i stani...
    Именно.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Football_PD
    Бразилия е силно надценена и всички медии прекаляват с "надуването" на този балон.Като еденици са най-добрите,спор няма,Роналдиньо е играч от ранга на Пеле и Марадона,велик просто.Обаче не е само да се съберат 11 имена и толкова,ще ги видим как са като отбор,дали могат да се сработят толкова звезди заедно .В квалификациите имаха загуби от отбори като Уругвай,Парагвай,Боливия,к ито нямат кой знае колко по-добри играчи от младежите на Бразилия до 19 години =D> .Което за мен значи,че срещу организирана,отборна и нахъсана игра бразилците често започат да издишат
    Квалификациите не са особено надежден показател. Все пак на световно се играе...като за световно. Бразилците май нямат загуба от Уругвай и Боливия, имат от Еквадор и Мексико/не от квалификациите/ и то през 2004г май... Честно казано не си спомням много добре... Може да имат някои загуби от слаби противници, но направиха и доста добри мачове, срещу Аржентина, както и всички по-горе изброени отбори.
    Иначе и на мен много ми харесват Италианците.

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Mislq. che moje Germaniq i Chehiq !!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Цитирай Първоначално написано от black_heart
    Arjentina ili Angliq
    Right!

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ъ...Англия не ми се вярва. Имат силен футбол, но не мисля че могат да са сериозни конкуренти за купата, още повече на Бразилия. За Бразилия не мога да дам мнение за играта им, защото не съм гледал техен мач от 2002-ра. След утрешния мач с Хърватска, ще мога евентуално да направя някаква оценка на представянето им. И между другото Хърватска в момента изобщо не са слаб отбор, така че се очертава да бъде доста добър мач !

Guest
    Според мене тука иде ре4 за Англия и Германия( въпреки вси4ко мисля 4е съставът им за световното е силен),а изненади може да се о4акват отвсякъде,все пак о6те не сме видяли в действие пове4ето от фаворитите за купата.ми6лено пропускам Аржентина - тва не е тяхната година.

ATAKABG
    Guest
    Германия
    Италия
    Аржентина
    Чехия

emiiiii

българите, за да си го върнат от 94, те не играят, следователно - никой!

аве кви са тес бразилци да не са богове, нали ги видяхме...хубо че хърватите не биаха организирани щяха да им и*ат майката...
    2,3,13 tochka

Guest

Re: emiiiii

Цитирай Първоначално написано от laynovoz

аве кви са тес бразилци да не са богове, нали ги видяхме...хубо че хърватите не биаха организирани щяха да им и*ат майката...
    94-та изобщо не играхме с Бразилия така че не схващам защо трябва да им го "връщаме" за тогава

Re: emiiiii

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от laynovoz

94-та изобщо не играхме с Бразилия така че не схващам защо трябва да им го "връщаме" за тогава
    мисълта ми беше друга.. нали паднахме от италия заради садията и италия играха със бразилия. този път нямаше да е така и садията нямаше да е п*тка и щяха да играят двете Б-та (както каза Ванга)
    2,3,13 tochka

Супер фен
    По-скоро ще играят Батсвана и Бразилия, отколкото България...

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    По-скоро ще играят Батсвана и Бразилия, отколкото България...
    za jalost
    2,3,13 tochka

Супер фен
    Ботсвана де*
    Но и Батсвана е по-вероятно да играе отколкото ние.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си