- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ZA PURVATA STUPKA
Песните ще ти промият мозъка. В отношенията между хората няма мързеливост. Ако харесваш някого много, ще оставиш ли нещата така просто защото те мързи и чакаш него? А жените, които наистина правят първата крачка, са адски малко. Принципно жената докосва мъжа, за да му покаже, че го харесва /като че ли неволно/, прави му намеци, но мъжът я целува. Много малко жени целуват първи.
Не мисля е има правило или тенденция кой да прави първата крачка.Който е уверен в себе си,не иска да чака,решителен е и се бори за това,което иска обикновено прави първата крачка.Може да е момчето,може и да е момичето...Зависи и от двамата,но не мисля че има голямо значение.Важен е резултата![]()
Нормално е момчето да направи 1-вата стъпка, но какво ти пречи да е направиш и ти![]()
smi pp princip tozi,koito e po otvoren pravi purvata kra4ka
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
bez zna4enie e spored men koi 6et napravi purvata kra4ka!v an6e vreme ve4e e otjivelica purvata kra4ka da e na muja,mai!![]()
да
ти да не се боцка6??????Първоначално написано от jenny_e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsi4ki muje i jeni sa razli4ni,taka 4e ne e mn redno da gi slagame pod obsht znamenatel.vednuj moje nqkoq jena da napavi purva kra4kata,za6toto moje naprimer da e golqma konkurenciqta i da nqma vreme da go 4aka.drug put moje puk su6toto da se slu4i i na muj,taka 4e ne e kazano koi vinagi pravi purvata kra4ka.spored men vinagi tova zavisi ot horata![]()
няма любов
няма да коментирам за какъф спам става думаПървоначално написано от evanescence_fen4e
За съжаление вече много малко момчета правят първата стъпка...
Mislq,che praveneto na 1-vata krachka e prisyshto na momchetata,no ... kakto doide - taka![]()