.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Аз бях 53,сега съм 49(а съм 169 см).Почнах да закусвам мюсли с кисело мляко,да пия много вода,да вечерям най-късно в 7 ч. и за 1-2 месеца стана.Вече 2 години съм на тия кг без ограничения,а само с тея неща,дето ги изброих.Не се лишавам нито от шоколад,нито от пици и т.н.Но най-важното е ДА НЕ ВЕЧЕРЯШ КЪСНО!Успех!
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

като начало - диета. Забравете за сладкото,тестеното и мазното. Пийте много вода! Не пийте газирани напитки. Яжте плодове и зелечнуци! Спортувайте - тичайте в парка, карайте колело, плувайте, запишете се да тренирате някакъв спорт. Не е нужно да се набутате във фитнеса. Забравете за асансьора, качвайте се по стълбите. Ходете колкото се може повече пеша. Но нека това да бъде за постоянно, за да не възвърнете свалените килограми.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Ограничаваш се във въглехидратите, почваш да ядеш храни с повече белтъци..Секви меса...Пиеш и Л-Карнитин...
    ако вкара малко бягане или фитнес с малки тежести и повечко повторения ще има още по голям резултат

Guest

Re: Moderated: Как отслабнахте с 5-7кг. ?

ami samo s glad stava.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Sega 6te ti kaja za6to dietata na nasty_13 e pravdopodobna - v 4erniq drob se natrupvat vyglehidrati, koito slujat na organizma za balastra, kato nqma kakvo da qde, se hrani ot tqh /zabravih kak se kazvat/. Syotvetno ako ne poema6 vyglehidrati /hlqb, oriz, kartofi i podobni/ 6te nakara6 organizma si da iz4isti vyglehidrata v 4erniq drob. Sled tova, ako prodylji6 da ne priema6 vyglehidrati 6te go nakara6 da gori ot mazninite v tqloto ti. Ta, v mesoto i v zelen4ucite nqma i miligram4e vyglehidrat, eto za6to deistva. NO NE STAVA PROSTO TAKA! Trqbva da se priemat vse pak nqkakvi vyglehidrati, za6toto organizma ne e prosto ne6to, ima nujda ot vsi4kite elementi na hranata, ina4e se naru6ava ravnovesieto i moje da nastypqt uvrejdaniq... ili nai-malkoto da zapo4ne6 da zabravq6 MNOGO, za6toto vyglehidratite hranqt i mozyka, osven vsi4ko ostanalo!

KAK E PRAVILNO :
    Hrani6 se na mesno-zelen4ukova dieta - meso - bqlo, pile6ko i pe4eno ili vareno, NE PYRJENO + zelen4uci. Qde6 kolkoto ti se qde, no bez da preqjda6, vseki den, no edin den ot sedmicata hapva6 i malko oriz, malko kartofki ili pylnozyrnest hlqb. KATO VSI4KO TOVA E DOBRE DA SE KOMBINIRA S EDNA DOBRA TRENIROVKA 3 dni v sedmicata - aerobna v po-golqmata si 4ast... Tova dava tonus, a i pomaga da gorim kilogramite. Kakvo 6te re4e aerobna - s pove4e bqgane, karane na kolelo, hodene, steperi i t.n. Nai-dobre idi v nai-blizkiq fitnes i kaji na instruktora da ti napi6e edna programa, ne mnogo tejka, za otslabvane i stqgane, toi si znae rabotata ot tam natatyk. Ne struva pove4e ot 5-6lv. Posle si vzema6 edna karta i otslabva6!

USPEH ! Ne e lesno, no dava nenormalni rezultati !

The art of love is not to let your heart get broken !

Фен
    Град
    Sliven
    абе аз съм 170 и съм 60кг тренирам си качвам се по стълбите понеже нямаме асансьор и ходя пеш.на автобус не съм се качвала от 2 години ама на...все повече и повече дебелея....зимата бях 55 а пук сега 60 чудя се вече дали да не пия Vin apple или и аз незнам вече кво...

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Пробвайте кафе Vita Gold-било много добро.......AAXXAXAXAXAXAXAxaxaxaxaxaxaxaxaxa XAxaXAXAxAXAxAxaxAxAxaxaxaxaxaxaXaXaXAXAxaxa
    Не бе ебавам се,да не вземете сега да се тъпчете с химия Тренирай нещо и това е
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    Sliven
    е казах ти де тренирам си..сега мисля и на фитнес да ходя ама ще видим.на аеробика ходя и си тичам....

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    е казах ти де тренирам си..сега мисля и на фитнес да ходя ама ще видим.на аеробика ходя и си тичам....
    И няма ефект А нещо с храната ограничила ли си се?!

Фен
    Град
    Sliven
    ами уж да и аз незнам вече защо не мога да смакна.от вчера съм решила да не ям след 19 4аса а да карам само на вода,но след 19 4аса преди това незнам какво да ям и какво не....

Супер фен
    Наблегни на плодовете и някакво месо,но не пържено...аве такива по-ниско калорични храни,ако не можеш да прецениш къде има повече калории и къде по-малко http://healthyfood.info.bg/Calories.html
    Успех

Здравей Нека и аз да споделя ;д
    За месец и 25 дни отслабнах с 6 кг.Просто промених хранителните си навици.Спрях да ям бял хляб,мазно,всичко тестено,сладко,fast food-a,газирани напитки,започнах да пия по много вода на ден и задължително по 30 минути някакъв спорт.Аз заложих на велоергометър,аеробика и коремни преси

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Ами .. аз всъщност започнах адски грешно. Затова няма и да разкрия "тайната" на това как отслабнах с 15 килограма. НО .. килограмите не са всичко. Всмисъл такъв .. ще изглеждате много по-добре дори с малко по-голямо число на кантара, ако тялото ви е стегнато.
    Не правя никакви диети, по-скоро спазвам някакъв режим. Задължително закусвам плод. Плодовете и зеленчуците са главното в менюто ми. Млечните продукти също са си по моята част. Не вечерям по-късно от 8 часа. Опитвам се да си готвя сама, за да мога все пак да знам какво приемам. Пържено си позволявам 1 път на седмицата например .. и говоря за 1 пържолка да речем, а не картофи или някакви други fast food измислици. Ограничавам тестяното на 1-2 пъти на седмицата. Шоколад ям, когато ми се дояде .. гледам да е черен .. и естествено да не прекалявам с него. Общо взето .. ям всичко, но внимавам със самата порция.
    Колкото за физическата дейност .. няма накъде без нея. Гледам да се разхождам поне 1 час на ден. Отделно правя леки упражнения в къщи .. клякания например. Въртя обръч 1 час на ден .. може и повече, зависи от настроението ми и от това как чувствам тялото си. Отвреме-навреме минавам през басейна .. бивша плувкиня съм. Просто нямам много време за плуване вече. Танцувам, когато ми се отдаде възможност. Все пак да спомена,че има положителен ефект. Шетам си из къщи .. гледам да не се застоявам много на задника си дори в домашни условия. И така ..
    При правилен хранителен режим и оползвотворяване на времето по правилен начин .. кила и сантиметри се свалят. Отделен е въпроса дали ще запазиш резултатите и постоянството.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2006.
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си