- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KAJETE MI IMENATA NA PREZERVATIVI S MAXIMALNA OVLAJNENOST:)
Ot kakvi ste dovolni...
Nqkoi probval li e Cool ili Vitalis![]()
Kajete nqkoi prezervativi, koito sa maximalno ovlajneni![]()
Mm.. Az li4no sam d0v0lna ot SPORTEX ... zaedno s tqh v kutiikata ima i paket4e..Lubrikant..SUPER SA
![]()
и аз използвам SPORTEX и сьм много доволна
да кажа че те обичам е малко,да кажа че ще умра эа теб е нищо.Эатова искам да живея ,эа да ти докажа че те ОБИЧАМ........
Използвам Durex Tingle. С ментол са и са мноо готини.
Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Ае то има ли разлика във влажността между различните видове и презервативи?
Predi 2dena na edna moq priqtelka i se e slusal prezervativa...i e bil Sportex, tei 4e ne iskam da polzvame takuv![]()
![]()
И Виталис, и Лайфстайлс не са достатъчно овлажнени.
Abe Za Kvit0 i PreZeRvaTivi Da Si g0v0riMm..Nito edin ne e siGuReN..?! To iz0b6t0 ima li ne6t0 siguRno0 v t0q JiVoT.!?![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
Уфффффффффффф...вие как не разбрахте,че видът и марката почти нямат значение затова дали ще се скъса или не....а начинът,по който се слага-когато е правилно няма да има проблеми с късанетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
One Touch![]()
![]()
![]()
moje i OK
ili puk nai-dobre idi v heito da ti dadat te bez pari![]()
![]()
![]()
![]()
А за спортекса...мен не ме кефат...имат някъв ужасен цвят все едно съм свършил....бляк гнусни са
naistina nau4ete se da gi postavqte pravilno!!!Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Love you Kris !!!
Е, да, но са си най-овлажнените. Точно заради това имат и такъв цвят.Първоначално написано от NeSTa_86
Zna4i Sportex sa nai-ovlajnenite taka li?
Kajete mi koi sa nai-ovlajneni pls de![]()
Sportex sa gadni![]()
Всички се късат понякога - даже и дюркекса дето са толквоа скъпи. наистина виталис не са достатъчно овлажнени и аз не ги обичам, а колкото до цвета - има цветнички и ароматизирани, аз от тях си взимам - шаренкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.