.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    fr0zen
    Guest

kak da se otnasqm kum neq?

slu4i se taka 4e razbrah 4e priqtelq mi s koito hodim pove4e ot edna godina i imame seriozna vruzka se e celuval s edna "gospojica",nie sme na po 17 godini,a tq e na 16.mnogo 4esto mi se slu4va da q vijdam i otkakto e stanala slu4klata mina pone polovin godina ama az ne spiram da mislq za neq vseki boji den i se izmu4vam,a po-skoro me izmu4va misulta 4e tq e jiva 4e moga da q vidq i iskam da q ubiq.znam 4e e mnogo nemumanno ama i tq si go zaslujava!kajete mi kak da se izbavq ot misalta za taq gadna bit*h?v su6toto vreme tq e super tupa i ograni4ena,daje iska6e da me bie za6toto sum q gledala zlobno...nz nz boje kakvi hora ima pomagaite !!!

Po dumite ti izliza che tazi <gospojica> kakto ti q narichash e dosta glupava i samouverena,no ne se pritesnqvai-te takiva barzo si namirat maistora.Ta shtom priqtelqt ti se e uvlqkal po neq i e padnal na neinoto nivo...toova ne mi govori i mnogo hubavo za nego,zashtoto za da haresvash nqkogo ti trqbva da spodelqsh nqkakav shoden nachin na mislene...
    A za tvoe vatreshno uspokoenie zashto ne si pogovorish s nego?!Mn e kofti da revnuvash i da znaesh che mojebi ti ne si edinstveniqt chovek v jivota mu
    Хуя до края и душата в рая!

Guest
    mm kvo ti pyka bre mani q i na men mi se be6e sly4ila podobna sly4ka samo 4e onaa ne se e celyvala s moq pr a my se natiskala ama i se my pyska6e signali po tela ama toi q precova i tq prestana be6e v moito daskalo taq i az kato teb kato q vida se se se6tah kva e kyrva ama nakraq q izgoniha ot daskaloto i sq ve4e ne mi se nalaga da q gledam slava na boga.a kolkoto do teb ne i obry6tai vnimanie da si ebe maikata i tfa e =D>

ami sled kato vsi4ko e minalo,slu4kata ste q preodolqli s priqtelq ti- nqma smis1l da se trevoji6 za neq.prosto gledai da ne misli6 za neq a se radvai na jivota a ako te zapla6va kaji na priqtelq ti

fr0zen
    Guest
    taka se i opitvam da pravq-da ne i obru6tam vnimanie ama za jalost grada e maluk i nqma kak da ne q sre6tna nai-malko 3 puti v sedmicata...kolkoto do tva za priqtelq mi..az sum na mnenie 4e mujete ponqkoga ne blestqt s osobeno umstven potencial i koi ako ne te da napravqt podobna glupost(vqrno 4e i jenite sme taka-no pri nas rqdko se slu4va da stava ot glupost).Mnogo e ma4itelno da se izbavq ot misalta za neq,nai-gadnoto e 4e znam,pone ako neznaeh nqma6e da se izmaa4vam i 6tqh da mu imam o6te doverie..hmmm...znam 4e tova ne e tolkova seriozen problem,no vse pak 6tom se izma4vam ima nqkakva serioznost...ne iskam da si otmu6tavam da q biq ili ne6to ot sorta,6toto znam 4e rano ili kasno na neq 6te i se varne tva 4e mi e razbila jivota,smqtam 4e ne sum az Bog i nqmam pravo da razdavam spravedlivost,no me topli misulta 4e edin den 6te zabravq za neq i 6te moga da gledam na priqtelq mi bez onazi misal,a tq 6te se izma4va dvoino pove4e otkolkoto kogato az razbrah za slu4kata...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    fr0zen napravi taka 4e ne ti puka i ne misli6 to4no za tova,6toto ot edna strana ako go pogledne6 tq to4no tova iska ako te poznava i znae s koi hodi6.....Ne se izma4vai 6toto ako mom4eto s koeto si hodila ili o6te hodi6 istinski te obi4a nqma6e da ti pri4ini tova....

Искам да те питам още ли сте с приятеля си или скъсахте? Той обясни ли ти какво е станало или се е оправдал с това''Не е това, което си мислиш'' или нещо подобно? Аз си мисля, че той не те заслужава щом е хлътнал по тая...

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    e mom4etata koga misli6 4e 6te si priznaqt osven ako ne gi hvane6 natqsno i ne gi iztezava6....
    Brrrrrrrrrrrrr prava/prav si 6toto naistina ako i pravi takiva nomera prosto toi ne q zaslujava 6toto tq dokolkoto razbiram strada mn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си