- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- use6ta li se?
sigurno 6te zvuci tupo,no az da popitam!
za6toto vse o6te sum nova v zanaqta,ta...mom4eto kato svur6i v teb ti samata use6ta6 li?pls kajete miiii!!!!
усешташ много ясно
aa dobre 6toto az mn se pritesnih.e predpolagah 4e se use6ta,a az ne usetih i zna4i ni6to ne e stanalo
![]()
ми... аз пък не усещам, но разбирам по самия него...по реакциите му..
ама... то как да усещам, като той е с презерватив![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
като си нова в занаята гледай да не свършват в тебе, ндей усещаи ощее много, многоПървоначално написано от ani4ka;)
![]()
![]()
i az sam nova i ne svarshvat v men za tova nz...![]()
Love you Kris !!!
За последно преди около 2 месеца беше...
Така и се прииска на нея и хайдеееее, лепилото вътре... После каза, че усетила.
и аз така ,но съм съгласна с Цвети_и_бебето.Първоначално написано от cvety_i_bebeto
2 т. от правилника. Бан на профил
Усеща се по това, че той забързва и после се прилепва силно към теб. И тогава обръщаш внимание на пениса - той пулсира.
АБЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ ТРЕА СИ РЯДКО МАЛОУМЕН ЗА ДА НЕРАЗБЕРЕШ ЧЕ ЩЕ СЕ УСЕТИ!А КАКЪВ ВИ Е МЕРАКА БЕ ДА СИ ИМАТЕ БЕБЕ ЛИ КАТО СТЕ НОВИ ПОНЕ ОБМИСЛЕТЕ ТЪПИЯ ВЪПРОС ПРЕДИ ДА ГО ЗАДАДЕТЕ И ГО НАПРАВЕТЕ ИНТЕРЕСЕН!
E ta ti bez prezervatif li go pravish ?
Както вече казах, бившата ми приятелка пиеше противозачатъчни и много искаше да свършвам вътре в нея .. и понеже сме го правили и един път с Фарматекс (което е като патентекса - хапче, което се поставя във влагалището и после за 15тина минути се разтваря и отделя страшно много спермицид, демек избива всички сперматозоиди) съм свършвал в нея доста пъти ... естествено това се усеща от жената ...
Jedem das Seine!
И с кондом се усеща.Първоначално написано от Nadelina
Е с презерватив се усеща само по реакцията.Иначе не знам не е свършвал в мен,но сигурно ще усетиш течност или нещо такова.Знам ли![]()
аве еи бълъци да ви еба маиката некомпетентна![]()
и аз?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
и аз тяхнатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
dubre go kazaПървоначално написано от Tyson
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
усеща се.. ама гледай да внимаваш след тва
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
ahhaha e kakvo ima da vnimava sled tova ??? v otglejdaneto na deteto li hahahaПървоначално написано от ne`znaina
Вагината е достатъчно влажно принципно, течността не се усеща.Първоначално написано от krem4et0
AXAXAXAXAXXAXAXAAXAXXA
Без презерватив със сигурност ще се усети.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
е усеща се разбира се ама ти недей да си правиш експерименти![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?