- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vsi4ko mi e nared osven...
Ходя с едно момче ооот нз кога вече...май станаха 8 месеца...мн се обичаме и аз него - и той мен, не се караме често, разбираме се, приятно ни е заедно, привличане има...абе сичко..само че..
...нз но с него целуването не ми се получава мн добре..даже изобщо![]()
![]()
![]()
наистина мн си го обичам и понякога като ми говори просто ми идва да си го цункам и го правя но....нз...нещо не ни се получава, или на мен не ми харесва мн мн..той е имал предишни приятелки, аз също съм била преди с момчета, не като да ни е за пръв път, обачеее незнам защо не изпитвам кой знае кво удоволствие от... защооо какво не ми е наред...искам да си го целувам с удоволствие .. уффф
![]()
мамка му![]()
кажете кво да правя
пс: за тези които питат, аз съм на 16, той на 17, не сме правили секс хахахахаха![]()
emi kaji mu 4e ne ti dostavq udovolstvie kogato se celuvate.i mu kaji 4e ne ti q priqtno da produljavate taka.i 4e iska6 toi da ti pomogne da ti e priqtno.i ako toi e muj na mqsto i ako naistina tolkova mnogo te obi4ka 6e te razbere i 6e tii pomogne![]()
няма любов
ohhh..misli6 li ?? spored men 6te go naranq...ako toi mi kaje takova ne6to naprao nz kak 6te se po4uvstvam...vse pak sled tolkova vreme da razbera 4e ne mu e bilo priqtno dokato se![]()
6te sum potresena...nqma li drug na4in![]()
vsi4ko e himiq nqma li himiq nqma udovolstvie i az sym imal podobni situacii NIKVO UDOVOLSTIVE![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
ми...целуни го по страсно...какво не ти харесва...в целувките...нали се обичате...това е най-важното...нищо не е идеално...винаги нещо ще куца....![]()
не съм имала такъв проблем освен че не е можел да се целува но не схващам обесни кво не ти харесва ,а и `sladko_kotence е мн права направи квото ти каза тя и ще видиш че ще се управите не се опитвай да го водиш ти ами той теб може това да ти е грешката прави каквото прави той и може и да се управите нз кво не ти харесва и не мога да ти кажа кво да направиш и не си достатъчно отпусната може би но най добре послушай `sladko_kotence :РрР![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
6tom se obi4ate i se kefite edin na drug,drugite raboti se opravqt,prosto nqkoi put go celuni netsnadrtno,namekni mu 4e iska6 da smenite ne4ina ili ne6to takiva
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
pfuuu opraih se..daje sq stana tolkova hubavo 4e ne iskam da si go puskam
qvno problema e bilo v na4ina...mersi na vsi4kiii sq e super sladko i nqkak si mi zasmukva ustni4kite nakraq iii napraoo![]()
nqam turpenie da si go cunkam pak![]()
mersi horaaa![]()
Миличка, всеки си има определен стил дори и в целувките. Просто трябва единия да остави другия да води и всичко става от самосебеси...![]()
Аудиторията на този въпрос е грешна. Той е верния адресат ... Това, че ходите от 8 месеца и не сте правили секс, а сте достатъчно ... зрели е пълно безубразие, трябва да се поправи![]()
обичам дениту ми{}
и аз така мисля КЪСМЕТ милаПървоначално написано от foulmist
![]()