- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak si povdigate samo4ustiveto
pitam 6tot naposledak g/d ot 3 meseca na sam samo se sduhvam i samo4ustvieto mi zna4itelno spadna![]()
opa mai sam oburkal razdela sorka
Не мислиш за това.Разтоварваш се.Излизаш с приятели.
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Аз знаеш ли как си го повдигам? Внушавам си,че съм супер яка кака и стига да искам мога да имам всеки,но неискам![]()
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
hmm kato se opitvam da ne mislq za tova ne se polu4ava vinagi se se6tam za kofti momentite nikoga za hubavite
на мене в повечето слувай другите ми го повдигат
ami kat si vdigne6 kura
ei ko6nici pup4ivi i smradlivi tuka cenzorirano li e beeee svini
Когато си прекарвам хубаво от самосебеси ми се повдига самочувствието,защото това,че си си прекарал приятно с някого,че си му бил приятен е страхотно!
По принцип се смятам за супер грозна ама като искам да си вдигна самочуствието си...обличам се супер секси и само наблюдавам как секи,който като мине покрай мен ме оглежда и ми става яко...Тва,че като един не ме иска не значи,че съм грозна се пак :P
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
имаш много големи зърна ! ей зрънчо ! хахаххахахахахаПървоначално написано от Tyson
Ае копеле, ако сега - по време на Световното не можеш да мислиш за нещо хубаво / футбол/, то кога ?!
![]()
обичам дениту ми{}
Вземам приятелките,нагласяме се,обличаме новите дрехи и отиваме на диско,след определено време все се намира някой да ми вдигне настроението и самочувствието.
Mmm zashto vaobshte pozvolqvash neshto ili nqkoi da ti smazva samochuvstvieto...
Разтоварваш се, излизаш насам-натам с френдове, слушаш някакви надъхващи песни и си готова.![]()