zdr.Mojebi 6te si kajete porednata tapa tema..no naistina nz,kakvo da pravq..a pak i nqma kogo drugigo da pomolq za savet..
i taka..hodq s edno mom4e..ot 1god. i11 meseca...ot 6 meseca toi e v kazrmata..i ne ponasq tova i se opitva da si go izkara na men..6tom toi nemoje da izlzia..zna4i i az nemoga..naskoro mi postavi uslovie..ili nqma da izlizam ili nqma da sam s nego..az mu kazh 4e nqma da stoq zatvorena samo za6toto toi e v kazrmata....i toi kaza 4e sam go lagala-kato sam mu kazvala 4e 6te napravq vsi4koza nego..i kazva 4e se razdelqme..tova nqkolko pati-a az se mu kazvam..4e 6te ograni4a izlizaneto,4e 6te mu zvanna po-4esto..no az go zabravqm,zabravqm 4e toi sa6testvuva v moq jivot,za opredeleno vreme..a nai-tapoto e 4e mu go kazah..iskam da bada 4estna..a ne trqbva6e..toi e stra6no kaprizen..ve4e mi pisna ot nego..iskam da go skasam..no ne mi stiga smelost..obi4am go mnogo..ili prosto tolko mnogo sam sviknala da sam s nego..dnes se pak se slu4i sa6toto..toi se razsardi 4e sam izlqzla s priqtelki..i se skarahme..toi kaza 4e e po-dobre da se razdelim..a az pak kazah ne..pak obe6tah..otnovo lajlivite obe6taniq..znam 4e i sega nqma da go izplana..kakvo da naprav..po-dobre li e da se razdelim...