мисля 4е сам изпадала в твоята ситуация и то 2пъти.и 2те връзки продължиха близо година и половина мислех си 4е съм щтастлива 4е не мога да живея без него(и в 2та слу4ая) но караниците ставаха все по 4ести и аз неиздържах,говорех ме ли говорехме но решение нямаше докато непроведох няколко сериозни разговора със маика ми(тя е в 4ужбина но сме страшно близки)и осъзнах 4е всъщност не го оби4ам а бях обедена в противното(вси4ко е въпрос на нагласа)та ние имаме толкова спомени и щтастливи моменти.....сега ве4е знам-когато хората се привързват един към друг си проли4ава дали си пасват или не ние много 4есто допускаме грубата грешка да сме със някои само заштото си въобразяваме някакви нешта и не искаме да вярваме на фактите а именно 4е не се разбираме с някои.затова аз те съветвам разделете се и така ще е наи добре и за двамата.знам 4е в момента това ти изглежда немислимо,но бъди сигурна няма да съжеляваш просто деистваи!!!!!!!!!И запомни наи важното в живота е да се 4увстваш добре,да не правиш нищо на сила,живота оби4а хората които рискуват така 4е деистваи!!!!!!!!!!!!!!!