.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    НезнаеН
    Guest

Проблем с Главичката...?

Хора, по принцип не сам обрязван като малак...и са имам следния проблем...кожичката на главичката на пениса ми е някак си тясна...като се вазбуди...неможе да излиза спокойно, кожичката стяга и не позволява на главичката да излиза нормално... Някои приятели разправят че като малки са ги мазали с олио и са немали проблеми...ама при мен тва не се е случвало ? Я кажете нещо с което да избегна такива затруднения по време на секс ? Някви идеи ако имате, дайте ги...

Повече от фен
    Град
    София
    Най-добрата идея - КОНСУЛТИРАЙ СЕ С ЛЕКАР !!!!!!!!
    Jedem das Seine!

Фен
    Град
    Bulgaria
    Мии не е много добре да се почне от много малък като тебе самозадовуляването....
    Сигорно си не повече от 12....

Guest
    бий повече чикии и сама ще се разтегне

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tyson
    Мии не е много добре да се почне от много малък като тебе самозадовуляването....
    Сигорно си не повече от 12....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    бий повече чикии и сама ще се разтегне
    И двете мнения са по-малко вярни но истината е че на малките момченца се дърпа кожата назад за да им излиза главата исцяло щото в последствие ще се наложи операция!!!Пробвай докато се къпеш (ако трябва се къпи сутрин и вечер)но под душа дърпай по силничко докато накрая не излезе цялата!

Като правиш секс за първи път ще се оправи, не се безпокой излишно.
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    ХАХАХ БАХТИИИИ МАЛОУМНИЯ ПОСТ!! ТИ МОМИЧЕ ЛИ СИ?!?!?!

Няма такова нещо, не чакай първия секс..всеки път като се къпеш си я подръпвай и в крайна сметка всичко ще е ОК... но иначе ако я оставиш за първия секс... най много много да те заболи пристегне да се притесниш и спадне и т.н. кофти...Всеки път като се къпеш я дърпай назад и няма да имаш проблеми Почти всички сме минали по тоя път

Guest
    Ми аз я придъпрвам от няколко дни вече...даже я оставям да седи дори като не се къпя така по бая време Дано има резултат шото иначе стяга и е кофти верно Мерси иначе че отговорихте...

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Ти родители имаш ли ? Кожичката ти трябва да се издърпа, боли но няма др начин. След това няма да имаш проблеми
    обичам дениту ми {}

Няма такова нещо, не чакай първия секс..всеки път като се къпеш си я подръпвай и в крайна сметка всичко ще е ОК... но иначе ако я оставиш за първия секс... най много много да те заболи пристегне да се притесниш и спадне и т.н. кофти...Всеки път като се къпеш я дърпай назад и няма да имаш проблеми Почти всички сме минали по тоя път
    При първия път се отпуска, ти явно не си много осведомен.

Guest

При първия път се отпуска, ти явно не си много осведомен.
    Спри до тук, че вече се излагаш... като не ти е позната материята не се опитвай да философстваш напразно... объркваш хората само!

Абе защо не вземеш да се регистрираш ? Нали на мен така ми се оправи.

Guest
    Абе защо не вземеш да се регистрираш ? Нали на мен така ми се оправи.
    Hahahh ,оправило ти се е ,представям си колко кръв ти е изтекло по тоя начин ,ма сиктир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си