- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с Главичката...?
Хора, по принцип не сам обрязван като малак...и са имам следния проблем...кожичката на главичката на пениса ми е някак си тясна...като се вазбуди...неможе да излиза спокойно, кожичката стяга и не позволява на главичката да излиза нормално... Някои приятели разправят че като малки са ги мазали с олио и са немали проблеми...ама при мен тва не се е случвало ? Я кажете нещо с което да избегна такива затруднения по време на секс ? Някви идеи ако имате, дайте ги...
Най-добрата идея - КОНСУЛТИРАЙ СЕ С ЛЕКАР !!!!!!!!
Jedem das Seine!
Мии не е много добре да се почне от много малък като тебе самозадовуляването....
Сигорно си не повече от 12....![]()
бий повече чикии и сама ще се разтегне![]()
Първоначално написано от Tyson
И двете мнения са по-малко вярни но истината е че на малките момченца се дърпа кожата назад за да им излиза главата исцяло щото в последствие ще се наложи операция!!!Пробвай докато се къпеш (ако трябва се къпи сутрин и вечер)но под душа дърпай по силничко докато накрая не излезе цялата!Първоначално написано от Анонимко
Като правиш секс за първи път ще се оправи, не се безпокой излишно.
2т. забрана за ползване на профил
ХАХАХ БАХТИИИИ МАЛОУМНИЯ ПОСТ!! ТИ МОМИЧЕ ЛИ СИ?!?!?!Първоначално написано от LoRinSeR
Няма такова нещо, не чакай първия секс..всеки път като се къпеш си я подръпвай и в крайна сметка всичко ще е ОК... но иначе ако я оставиш за първия секс... най много много да те заболи пристегне да се притесниш и спадне и т.н. кофти...Всеки път като се къпеш я дърпай назад и няма да имаш проблемиПочти всички сме минали по тоя път
![]()
Ми аз я придъпрвам от няколко дни вече...даже я оставям да седи дори като не се къпя така по бая времеДано има резултат шото иначе стяга и е кофти верно
Мерси иначе че отговорихте...
![]()
Ти родители имаш ли ? Кожичката ти трябва да се издърпа, боли но няма др начин. След това няма да имаш проблеми
обичам дениту ми{}
При първия път се отпуска, ти явно не си много осведомен.Първоначално написано от Анонимко
Спри до тук, че вече се излагаш... като не ти е позната материята не се опитвай да философстваш напразно... объркваш хората само!Първоначално написано от LoRinSeR
Абе защо не вземеш да се регистрираш ? Нали на мен така ми се оправи.
Hahahh ,оправило ти се е ,представям си колко кръв ти е изтекло по тоя начин ,ма сиктирПървоначално написано от LoRinSeR
![]()