- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HORA POMOGNETE
Adski mnogo obi4am edno momi4e v edin klas sme ot gat se pomnq
dnei i priznah 4e q obi4am no tq kaza 4e ne4ustva ni6to kum men
kak da q zabravq.Adski mnogo mi e gadno![]()
131313131313131313131313131
ebe ti sa ta 2 nevidi6
Поредния ревльо!
Не останаха мъже, а само сополанковци!
Опитваи се да не мислиш за нея...избягваи я...А и не остана много време до края на учебната година...и може би сега няма да я виждаш толкова често ... УСПЕХ !!! \/
In alcohol you will find the answer. Всъщност алкохолът е средство за самозаблуждение, което напълно подкрепям.
ха ...глупости алкохола![]()
ще се натряскаш една вечер и на другия ден ще е пак същото.. каф е смисъла... недей да и обрашташ толкова внимание колкото до ся... стой по настрана.. а и наистина няя време до края на уч.година.. освен ако не живеете пак близо някаде.. не ти е сигурно първата няя да е и последна не се отчаивай чак толкова..живота не е свършил
Успех \
/
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
Blagodarq vi mn a WILD__BOY rano ili kusno 6te razbere6 kvo e 4ustvoto!
131313131313131313131313131
ebe ti sa ta 2 nevidi6
6to pak de e sopolanko 6toto izrazqva 4uvstvata si li? mn se draznq na takiva kat teb 6toto e mom4e i ne mu e pozvoleno da pokazva 4uvstvata si i da pla4e taka li.emi pak ne sam saglasna s tebПървоначално написано от WILD__BOY
Кофти е,но насила нищо хубаво не става!Продължи си живота,без нея,няма смисъл да страдаш за нещо,което не може да се случи.Старай се да си силен,ще намериш щастието в очите на друга.Такъв е животът,не се предавай...тя е минало.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ami zabravi q,trqbav da ocenie6 4e e bila 4estna s tebe
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
TAKA iskam da se otdale4a malko ot temata.
Wild_boy ti si palen oligofren moi.POJELAVAM ti i na teb da ti e gadno za momi4e,da q obi4a6,da pravi6 vsi4ko za neq a tq za teb NI6TO.az sega sam v takava situaciq i mn mn spe4eno.pstoqnno mislq za neq no ... . tova 4e obi4a6 nqkoi i ti e tapo 4e toi ne te obi4a ne e slabost KRETEN takav!!!!!
Виж сега, не винаги нещата се случват така както ни се иска на нас, но това просто е съдба...Опитай се да гледаш позитивно на нещата-тя може пък да не е подходящата за теб.
Просто един ден ще се събудиш и ще се сумихваш като се сещаш колко те е боляло сега...Времето лекува всичко.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Pi4 ne gi sly6ai tiq ! Vinagi moje6 da spe4eli6 4oweka kogoto haresva6,vajno e da se zaredi6 s dosta turpenie i edin den 6te e tvoq ! Nikoi ne bqga ot lubovta purvo !!!Vseki 4owek obi4a da go obi4at,ako proqwi6 turpenie i yporitost.Govori si s neq,izslu6wai q nai-vajnoto !Ako tq ti kaje,4e spored neq ni6to ne moje da stane mejdu was ,kaji i 4e i ti si na tova mnenie,no produljawai da ba4ka6 po vuprosa !
хах е така най-много и приятели да не останат според мен,тъпо е като един човек ти е казал,че не те иска ти да продължаваш да му се натискаш...Първоначално написано от jaboka_kermit
![]()
А сега по темата мисля,че най-доброто решение е да я забравиш,както каза Усмивката може би не е била подходяща за теб,а и все пак,ще срещнеш още много момичета и се някоя ще се окаже "твоето момиче"Успех
![]()
f@nt@zi@
Ако наистина я обичаш както казваш щом не е станало с думи опитай с действия.Не че съм много опитен,но гледах как става при един по-опитен.И аз съм в подобна на твоята ситуация и започнах вече с действията.Плавно и постепенно "просто като приятел"ще засилвам натиска пък ще видиме накрая какво ще излезе.
А WILD_BOY докато не го усетиш не давай безсмислени коментари,защото рано или късно АБСОЛЮТНО всеки човек се влюбва.Вярвай ми така е.И твоят момент все някога ще дойде.Само не ти пожелавам да е несподелено.Познавам хора като теб,който са големите гъзари,който "Нямало как да се вържат".Е някой от тях сега са влюбени до уши.Така че моля те без ненужни коментари и определения ако обичаш.