- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да заговориме момиче в дискотека?Help :D
Hi all та ако може да ми кажете как да заговоря момиче в дискотека?Аз не съм грозно момче напротив забавен съм,сини очички,кестенява коса абе ставам за гаджеобаче незнам как да заговоря момиче в дискотека.
А забавен ставам след малко опознаване
Та помогнете кво да кажа по къкъв начин да го направя.Лесно е така по улицата няма шум и спокойно можеш да си говориш.Та помогнете
на 14 год съм
10x Предварително![]()
Забравих да кажа и без спам!И не пишете подобия от това "къде си тръгнал да търсиш гадже в дискотека бе" а направо напишете отговор на въпроса ми![]()
хах, на този шум верно как ще завържете смислен разговор не знамходи там, нещо танцувайте ала-бала, какво ще говорите ... ако се харесате, после ще се видите на кафе, па си говорете колкото искате, дискотеките са места, където се танцува, а не се водят беседи
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да,но за да ти бъде по-весело и едно момиче под ръка няма да ти е излишноПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
еми няя кво да е заговаряш...танцувай с нея, пипай там, където е забранено, пък после си разменете телефоните и и звънни. Ако момичето помни за кво става дума ще се навие да излезнете, а ако не помни значи го е направила само заради флирта и не сек оси за нея
пий спрайтNeSTa_86 правилно ти каза, но не се надявай че още довечера ще си с гадже
![]()
четох в някаква глупост че момичетата познавали какъв е човека по начина по който танцува \/ така че ... обувай удобни обувки и се приготви за 2 часа денсене... ако и хареса - ще те намери
![]()
res5ect ~ CraZy mEn & CO.
[res5ect@abv.bg]
хах, на този шум верно как ще завържете смислен разговор не знам ходи там, нещо танцувайте ала-бала, какво ще говорите ... ако се харесате, после ще се видите на кафе, па си говорете колкото искате, дискотеките са места, където се танцува, а не се водят беседи
И аз мисля така КЪСМЕТ![]()