- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво най-много ви дразни във форумното поведение?
не те нападам бе, питам просто дали случайно има нещо, на което не се дразниш?Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
много съм си миролюбива, хипи съм все пак![]()
алелуя.
...а "всички" вкупом...![]()
Вземете да млъкнете вече!!Отегчително е..
Точно тези заяжданици и нападки имах предвид в моя пост,че мразя.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
мен пък ужасно много ме забавляватПървоначално написано от summer_love
![]()
алелуя.
адски много мразя писането на латиница!!!![]()
![]()
![]()
![]()
направо се побърквам
![]()
![]()
![]()
![]()
и то главно латиницата се използва от 12-13 годишните сополанковци, крайно време е да се научат да пишат както си трябва
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Мене ме дразнят 6локовци като тебе,които се нерват на глупостите в нета без да загряват,4е на другите им е през кура от к'во се дразнят.Не го приемай ли4но,аз си падам заядлив на моменти.
Не мога да кажа, че ме дразни определен тип поведение, защото знам ли дали за някой друг съфорумец моето не е точно такова.
Определено ме възмущава, когато в някоя сериозна тема някой чел-непрочел изцепи тъп коментар с надеждата да увелечи броя на мненията в профила си...
Аз съм на принципа: Ако имаш нещо-кажи го, ако не-замълчи си.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
И таз тема е дразнеща!![]()
Дразни ме, че всички сте неграмотни и ме дразни скапания мързел да си търсите нещо в нета, преди да пуснете тема.
Дразнят ме тъпите ви "дарк" профили, дразнят ме аватарите с някфи противни русоляви рисувани мадами и тъпите подписи от типа "Остават 3685347907349069 дни докато ми дойде последния месечен цикъл"
Дразни ме и пчелата, че слага заглавия на темите само с главни букви.
И латиницата ме дразни.
Saatana vittu perkele hate crew!
Дразни ме фллуда
Мен доста неща ме дразнят, ама най-много май писането на латиница и с числа. Признавам, че и аз го правех преди, но спрях, защото наистина е адски изнервящо.
"6локовец" е на баща ти сина. Не го приемай ли4но,аз си падам заядлив на моментиПървоначално написано от :)```n0_Pr0bL3m```;)
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Дразнят ме едно 95% от посетителите на тоя форум, както и всички модератори.
Знаеш какво имам предвид, това което се случи на 2 и 3 страница от тази тема, безмислен чат, било то заяждане или "обичам те"," и аз","ах колко готинко. ще те цункам,"и аз ще те цункам","по бузката ли", "и по бузката" и т.н. и т.н.Първоначално написано от `Death`Whore`
мен пък ме дразни форумната баница-цитираш другарчето до полуда и превръщаш темата в един огрооооооооооооооомен цитат,направен от малки цитатчета
т.е. дразни ме флуудът
и някой като почне да се заяжда с някой затова,че мисли различно
нямам други забележки хахахахах![]()
Но за флууд се приема всичко, което не е по темата. Поне така съм забелязала.
А такива неща и мен адски много ме дразнят.
надувките ме дразнят естествено... те навсякъде ме дразнят... дори и във форума (;
както и тия дето се имат за много различни... уж мразещи позьорите... а те са най-големите такива (;
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Не всички слушат Куршум за валентинката ми - толкова популярната и модерна напоследък група. Непозьор си голям.
Мене пък ме дразнят е такива смешници дет ми идва само да им кажа да ме фанат за певеца.Не го приемай лично, аз си падам заядлив на моменти!Мене ме дразнят 6локовци като тебе,които се нерват на глупостите в нета без да загряват,4е на другите им е през кура от к'во се дразнят.Не го приемай ли4но,аз си падам заядлив на моменти.
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
kakvo me drazni ...mii kakto tam nqkolko 4oveka kazaha naduvskoto povedenie...
nai-mn me drazni tova,4e vseki dori za nai-malkata glupost se zaqjda s ostanalite...
get off.