.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    anito_{}
    Guest

Moderated:Той отива да учи в друг град наесен...

zdraveite teen fenove pishevi edno mnogo oplasheno momiche az imam rpiqtel s kotio sme v mnogo dobri vzaimootnosheniq i mnogo se obichkame no ima edin golqm problem ot septemvri mesec toi otiva v vt da uchi tam a az si ostavam v rodniq grad i ne znam tam kak shte se razviqt neshtata kakvo shte stane znam samo che mnogo se obichkame i durjim mnogo edin na drug shtastlivi sme zaedno pomognete help bi li moglo naistina da sme shtastlivi razdeleni shtoto shte se vijdame samo iukenda i to ne se znae dali shte e vseki iukend molq vi pomognete mi !!!!!!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Фен
    Град
    Bulgaria
    ми, ако се обичате много само дето ще се виждате по рядко, иначе момчето е направило много добре, че е отишло да учи, ако мислиш, че и той те обича така както ти него довери му се просто по рядко ще се виждате

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vsichko zavisi ot vas...Ako se obichate she uspeete da si spasite vrazkata i vinagi she bydete shtastlivi..ako ne uspeete...znachi ne ste se obichali dostatachno...ili ste strahlicvi...Sigurnu v nachaloto she vi e trudno po dylgo razdeleni..no pak..nali znaesh .. Sladkoto ne e sladko bez gorchivoto

Фен
    Град
    София
    Истинската любов непризнава граници и препятствия(разбирай го метафорично)

Мега фен
    Ако се виждате веднъж на седмица-10 дни, ще успеете да сте заедно. Но иначе е доста трудно. Появяват се истински съмнения, писва ви само да говорите по телефона и да чатите...

Цитирай Първоначално написано от GHz
    Истинската любов непризнава граници и препятствия(разбирай го метафорично)

anito_{}
    Guest
    mersi mnogo

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ами, нищо не се знае...какво ще стане до тогава....НО любовта съществува и на разтояния!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ima strashno mnogo vreme do togava , ne go misli sega , moje toi da se otkaje da otide ili prosto taka da se razviqt ne6tata , 4e da ne se obichate ve4e(koeto ne ti go pojelavam). A ako zamine i ste zaedno , prosto ostavat pismata vijdaniqta kogato imate svobodni dni toi da idva , ti da otivash pri nego i taka.Posnavam edno mom4e, na koeto averkata my e ot sofiq , a toi e vuv varna i pochti vsqka ve4er , te si govorqt po skype s web kamera i taka , ne se pritesnqvai , ako toi durji na teb , nqma da se razdelite , nezavisimo , 4e ste dale4 edin ot drug

Аз си мисля че дори да сте далеч един от друг (не че няма да се вииждате) пак ще се обичате

anito_{}
    Guest
    prava si mila!!!

Цитирай Първоначално написано от anito_{}
    prava si mila!!!
    Аз ли

anito_{}
    Guest
    dam i ti i drugite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    zavisi ot tova kakvi sa 4uvstavta vi
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

mimii
    Guest
    i az sam taka s moq priatel.toi zaminava v plovdiv da u4i a az si ostavam v grada i 6te se vijdame samo sabota i nedelq i mi e tolkova gadno,samo kato se setq i mi se reve

Град
    Po SveTa I U Nas
    Ако се обичате истински както ти твърдиш то няма проблем да се виждате само уикенда ... А пък и се пак до септември месец има много време до тогава може друг да обичаш така че нищо не се знае .

anito_{}
    Guest
    i na men mi e taka sega !!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Moq priqtel sushto zaminava septemvri da uchi vuv Varna .. No as sm reshila da ne mislq sega za tova a da prekarame lqtoto zaedno i shtastlivo,t.e. da ne mislim za problemite koito moje bi shte doidat...Kakto povecheto kazaha mn vr ima do togava i moje chufstfata da istinat(ne go pojelavam,no nemojesh da poprechish na tova)
    Ako li ne..DOVERIE i LIUBOV e kliucha km tova da zapazite vruskata si
    \/
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

anito_{}
    Guest
    ei mnogo mnogo vi mersi na vsichki !!!!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    YcneX,mila
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

anito_{}
    Guest
    off mersi naistina shte mi e nujen i to ujasno mnogo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Eми гадно е станало sorry ама штом вярваш в лубовта му няма в какво да се съмняваш

anito_{}
    Guest
    dali ?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си