- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Препоръчайте ми нещо за лош дъх?
да ми препоръчате нещо за лош дъх
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
Аз мога да ти препоръчам спрейовете за уста,те ще ти помогнат или пък ако е за момента дъвки.![]()
проблема може да е в зъбите или от стомаха така че се консултирай с джи-пи-то си и семейния стоматолог![]()
алелуя.
Мий си зъбите по-често и с някоя паста придаваща свеж дъх,дъвчи дъвки има и спрейове наистина и ако пак имаш лош дъх говори с лекар
Прочети ТоВа![]()
Купи си спрей за уста на AROMA и си мий зъбите по-често.
JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!
Мии гледай да си търкаш зъбките мааалко по честичко!
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Davki nai dobroto re6enie ili lenti4ki za svej dah![]()
![]()
![]()
Davki rulezzama ni si ostavi 4etkata i pastat za zabki da pra6asat
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Brrrrrrrrrrrrr
Mai i moqt problem idva ot tam.Molq te kaji mi kak se opravi pi nqkakvi hap4eta li.
nai svej duh moje6 da si osiguri6 sus 4ai ot ma6terka sutrin pie6 malko i si pravi6 gargara s nego takawa bilka moje6 da si kupi6 v sqka apteka
az taka sum si re6aval problema
bqhma mi razvaleni zubite i pu6eh po mnogo i dufkite ne pomagaha
i s bilkata si usigurqvah po cql den svej duh vupreki zubite i pu6eneto
probvai nqma da sujelqva6
Ami ako si mie6 zabite sutrin obed i ve4er nqma da ima6 takuv problem a i m/u drugoto ima i Orbit i drygi dafki koito mogat da ti pomognata
Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma
duvka
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
gledah edno predavane tam davaha 4e lo6iqt duh mojem da go premahnem kato si miem 4esto zabite i kato s 4etkata li 4etkame ezika tui kato tam se sudurjat mn bakterii Nadqvam se da sum ti pomognala
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Един мой приятел има такъв проблем. Ще кажете ли от къде може да се купи подобен спрей. Предполагам, че в аптеките ще продават.Първоначално написано от pussy_reni
И дайте някаква снимка, да видя точно какво му трябва на момчето, че ми писна като си говоря с него, да ми лъха на лайна.
![]()
ами може да пробваш със Сандрин..той също се използва при лош дъх![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
можеш да имаш здравословен проблем
и на това да се дължи лошия ти дъх
така че първо отиди при ОПЛ-то ти
успех!![]()
ами аз съм ползвала едни летички който се лепят на непцето.. и наистина са доста добри.. и държат лошия дъх далеч от теб..
мисля че бяха към 2-50-3лв.. и бяха към 20 броя
Mиене на зъбите (по-често миене); вода за уста; дъвки (постоянно)
Don't tell me what I can or can't do !
qj laina
Освен зъбите си изчеткай и езика.На някои четки за зъби отзад има едно релефно,то е за езика.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
яж манджа лягай да спиш и като станеш си готов![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!