.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

!!!!!ZA PEDOFILITE!!!!!

taka!ey sq otgovorih na edna tema za nqkuf deto si ima priqtelna na 12 i q ebe,oba4e kazva 4e mu bila mnoo tqsna!emi kajete sega tva ne e li pervezno???/rituri4en vupros be6e tva,nqma nujda da otgovarqte/kak moje da se ima6 za golqm,porasnal i razumen 4vek,sus smislen jivot kato se proqvqva6 kato pedofil?ne mi pre4i tva 4e hodi i pravi seks sus po-malka-ama tq e SAMO na 12!za mene e dete...neznam vie ko mislite...
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi na 12 i da mi pravi sex ,prosto ne go razbiram tva ,a tozi koito go pravi s neq e izvraten!

12 годинки наистина звучи шокиращо.
    И сега какво правим?
    Теглим една яка критика и на двамата, а те? Той ще продължи да чука лапета, а тя ще си остане малка курветинка. И ние тука ще си трошим клавиатурите без никакви последици. Няма смисъл. Оставяй ги да се спасяват сами и да не ти пука.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

само като чета и оставам без коментар.. ми то няма кво да се кажи .. тва си е техния живот да се оправят..никой нищо не можи да напраи освен те...
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Да и понеже, тук повечето сте разлини? Айде кажи ми на колко ти е гаджето? Я, бил пълнолетен.. "ма това е различно, ние се обичаме"
    Страшно се дразня на такива изказвания... кат от толкова малки се обичат, защо не се женят бе? Нали това е целта на брака... "аа, още съм малка" ... еми много ясно, какво ще правиш със някакъв дет е 5 години по-голям от теб?!
    А педофилията си е просто някаква си там тенденция... или и аз нз точно. Има момичета на 12 дето не изглеждат като съученичките си, но има и такива които са си просто малки... "била ми тясна" , е дреме ми баси... нали ти си големият с големият, еби я повече, за да се разшири... баси и ламерите...
    Педофилията се наказва от закона! /както и страшно много други неща, които младото поколение прави/ !
    Don't hate me, I'm just blind.

Изказвал съм си мнението хиляди пъти - дразнят ме и то не само 12 годищните, а и 14 - 15 годишни дето ходят с мъже на по 30 години. Смешно е за мен.
    А и ти вземи да пишеш на кирилиза а??!!!!!! Имаш и онлайн кирилизатор ама на кой му пука

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    не знам коя е темата, ама дали не е била ебавка? повечето в които става въпрос за секс на 12-13 са такива и целят скандализирането и възмущението на моралистите във форума.

по темата: на 12 не е време за секс, защото детето не е узряло нито физически нито психически. ако разликата мяжду партньорите е по-голяма от 5 години и момичето не е още в пубертета, това се вписва в дефиницията за педофилия в психологията. ако момичето е под 14, а момчето над 18, сексуалните им действия са незаконни.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ne`znaina
    само като чета и оставам без коментар.. ми то няма кво да се кажи .. тва си е техния живот да се оправят..никой нищо не можи да напраи освен те...
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Мега фен Аватара на machoka
    Е, хайде стига с тия 12 годишни простотии, разберете, че ви лъжат

На 12 никой няма да тръгне да прави секс доброволно

Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си