- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- МНОГО БОЛИ!!!
Здравейте, днес ми дойде цикъла (сутринта) и сега направо не издържам. Адски много ме боли кръста, а и след няколко часа ще започне и корема да ме боли също много. Всеки път когато ми дойде първите 2 дена съм като размазана, а седмица преди да ми дойде съм много гладна и ям доста. Та искам да попитам с какво мога да намаля болката най-вече в кръста?!
Мерси предварително![]()
Аналгинът може да засили кървенето, затова не разчитай на аналгетици, а на спазмолитици.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аулин
Ношпа.
ами навий си един шал около кръста легни по гръб като си събереш краката и се завии на топло ... изпии един спазмалгон преди това и би трябвало да се намалят доста ... аз поне това правя защото моя е много болезнен
Аз пия Спазмалгон .. и ми помага..![]()
На мен само Аулин или Нимезил ми помагат-опитала съм ги всички останали-или повагат съвсем малко,или ефекта е 0![]()
за лекарствата ти стана ясно от горните постове..
изпий един чай за да се загрееш малко, ако искаш бутилка с топла вода си сложи на корема и готово..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
за леки - бусколизин и папаверини /хапчета/
за по-силни - ношпа,спазмалгон и аналгин
^а за бутилката съм чувала,но не съм го пробвала,мен не ме боли![]()
Аз пия нурофен и ми помага.
Ревала съм от болка, че и повръщах веднъж. Нечовешко е това. И съм забелязала, че ако ям повече сладко и боли много повече.
Това с горещото-аз като си сложа нещо топло и умирам направо. 100 пъти повече ме боли.
И аз съм така цял ден, пия лекарства от сутринта.![]()
ПП. Аз си топля корема с лаптопа![]()
тцъ тцъПървоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
Аз с пресата за косаПървоначално написано от oasis
![]()
Попринцип на мен нищо не ми помага когато е решило да ме боли..боли. До едно време пиех лекарства, но си беше чисто прахосничество.
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..
И аз съм така..винаги ми е лошо и през повечето пъти повръщам а за болката да не говорим..но на мен топлото ми помага,обаче течението се засилваПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
абе и тфа не си е работа..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
пробвай папаверин
аз пия Нурофен и адски много ми помага.Обикновено след като го пия лягам да поспя и като стана съм като чисто нова.Адски много помага Нурофенчетоо
а искам да ви питам много пъти съм чувала че като пиеш витамин Ц и ти закъснява, или пък ти свършва по-бързо ... има ли нещо вярно в това![]()
Save tonight
and fight the break of dawn
Come tomorrow
tomorrow I'll be gone ...
^ аз знам, че е за намаляване![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Първоначално написано от Lysit0
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Дуспаталин и нурофен момичета, понеже са най-ефективни и с никакви странични ефекти. Аулина има много, но не ми се пише сега.
А в крайна сметка жените едно време като не са имали такива лекарства как са карали. Стига сте се глезили!