Паричното състояние не прави човека...
Прави само, както там вече казахте статут... а тези умните, дето са много харесвани изобщо не е така, защото такива рядко се намират и общо взето не могат сами да си направят характер и затова в повечето случаи са доста ограничени, въпреки че се правят на мн велики и тн.
Добри финансофи постъпления? Откраднал на някой гсм-а и го дал в заложна къща. Мама и тати му дават пари, защото го съжеляват и им е единствено дете. Хванал се на работа, като миночистач. Плащат му много, защото ще вземе да умре и някой друг роднина да ги съди... хоп нямаме договор, няма дело... На някой да му трябва хамалин, нещо щайги да носим? Извинете, ще желаете ли още нещо? Всички средства отиват, за да се помогне на ето това бебе, дето му има нещо неизлечимо, но надеждата умира последна... И всичко това, за да бъдат център на вниманието. Връх на купона. Всички да говорят за него. Опа... тук обърках, не всички а тези дето още не са съзряли психически, за да пресяват такива хора.
И те са хора, трябва да се уважават еднакво! Имат важна роля в живота ни, значи ни касаят. Това, че възрастта вече не играе толкова голяма роля... бе според мен, като уж вече изпитал такива глупости, мога да кажа, че тези /нали по-големите/ защото доста често се пренебрегват и се обсъжда само безащитното 13 /или там някъке/ годишно момиче, като главно големите са виновни. Това, че не намират момиче дето да е колкото тях, или поне пълнолетно, ПОНЕ да не е малолетна... не означава, че малките момиченца са виновни. Баси, то затова ги наричаме "малки", защото още има какво да учат... не знаят... а после ги критикуваме...

/евалата, на тоз който ми разбра какво съм написал