.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Алкохол ?

Фен
    Град
    Bulgaria

Алкохол ?

Мии сега искам да попитам какво ви кара да употребявате алкохол (тези които пият де )
    За да ви стане весело
    За да не се различавате от хората на масата
    Заради приятелката(приятеля) си, защото и той пие
    Защото ви харесва
    Защото е необходим, превързани сте

Понякога като видя някакво момче,момиче на 11-12 години пияно и нещо нз какво ми става тъпа работа....
    Аз лично попийвам само по празниците, като не отписваме "петък ден на майстора" любимия ми празник

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    тва да се НАПИЕШ като пор е адски задръстено.
    да пийнеш една бира или чашка винце/ракийка примерно за градус и настроение - ок.
    но тва да наливаш и наливаш докато не почнеш да драйфаш е ужасно. да де, и на мен ми се е случвало да си позабравя границата, но много рядко а и осъзнавам, че това което съм направила е тъпо.
    а пък особено много ме дразнят пък дрислите на по 12 с патрончето флирт в ръка... направо ми дожалява за тях
    алелуя.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Пия за "Наздраве"-то, от възможните отговори дадени в темата - нека бъде втория. Все пак Никога не се напивам, най много да се позамая и спирам. А е имало случаи - когато имам усещането, че ми се пие - но те са някакъв малък процент.

Аз пия по малко, колкото да съм на градус. Никога не се омазвам като свиня.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    По принцип не пия.Ако пия това ще е бира или вино и то само около чаша.Тъпо е да пиеш, за да си интересен пред някой
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Лятото пия по една биричка за утоляване на жаждата - по време на мач или в заведение, няма значение.
    По 1-2 чаши червено вино зимата на вечеря с наще или някъде навън, колкото да се сгрея.
    Т.е. никой възможен отговор не си харесвам.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ми тъпо е да се напиваш, за да се направиш на интересен...да речем видиш една жена...пияна...грозно е....пия само по дискотеки...на някъв повод (РД да речем) и по купони....ама не прекалявам...

Фен
    Град
    Bulgaria
    До сега всички които сте дали отговор на темата сте ацки прави и аз пия по малко колкото за настроение да си денсаш така с по голям кеф \/

Иначе не казвам и че по някога не съм се правил морга от сякъде по един път в годината поне се правя Но съм си искарвал ацки добре

Най добре си е недейте прекаляваите с алкохола, просто за настроение 1-2 напитки въпреки, че не е задължително настроението да идва с пиенето

Хайде успех на всички и да сте внимателни по къпончета [/i]

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    тфа да се отрежеш тотално както казаха преди мен е тъпо
    пийвам по една биричка през лятото е може и 2 ама не се напивам
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Аз пия по малко, колкото да съм на градус. Никога не се омазвам като свиня.

Ем аз сам ти пална противоположност Мога да правя шоу и да се кефя без да пия но почна ли да пия стигам до омазване(не си го представяите повращане падане и сякви такива) ам до изпиване на поне 2 литра от некав концентрат и доналиването с бира или некви енергини напитки след това як сън. И винаги като реша да пия излизам само по лична карта и дрехи от дадена дискотека колкот и пари да има това е най лошото

Но като гледам предните мнения това което пия за да ми доиде допалнително настроение вие от него ще омрете от натравяне накаде отиде тоз свят
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си