- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go vuzbudq?
kak da go vuzbudq sega kato se vidim?za6toto za nego tova e dosta vajno.help.. (bez sex i svirki) a samo laski
Като е без секс, какъв смисъла да го възбудиш само да се дразни момчетоПървоначално написано от neda
![]()
![]()
izpolzvai vuobrajenieto sigali go nejno:P
Целувай го поврата,това разбива почти всички!Започни от шията,слез по-надолу да ключицата и тръгни към рамото!
Айде късмет![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не е хубаво да ти го казвам, но щом момчето ти е казало, че за него е важно да го възбудиш /а ти, предполагам, си малка и съвсем неопитна/, не иска нещо сериозно.
Еми мила целуваи го страстно,и пове4ко ласки може да подеистватКЪСМЕТ
Celuvai go strastno i nejno,gali go po cqloto tqlo i nablegni na vrata i u6ite vinagi pomaga.Sy6to taka moje6 da priloji6 leko hapene po ustnite![]()
Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!
ako tiq neshta ne ti haresvat napravi neshto prosto naprimersloji ruka mn blizo do ....... i gotovo![]()
![]()
Ми целувай го по врата и ушите и му пускай по някой и друг езикхапи го леко и нежно и пускай ръцете си по цялото му тяло .. облечи се секси и го гледай перверзно
![]()
![]()
Първоначално написано от desito_88
за вси4ко друго съм съгласна ама това с у6ите въоб6те не ми харесва даже ми зву4и мн гнусно въпреки 4е не съм гнуслива...
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
remember_the_name е4и аз не сам казала да си пъха езика в у6ите му а савсем леко да го похапва и да го целува там![]()
Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!
леко го гризни в меката част на ухото.. лекоо - като докосване - не го ръфайй.. и по врата
амии според мен,би му станало много хубаво от целувки по вратлето...Първо започни от устните,след това бавно слизай по надолу и по врата мисля,че ще му хареса,определено...а както казаха другите много е възбуждащо също и по ушите
f@nt@zi@
хахах е то остава6е да си навре езика в у6ите муПървоначално написано от desito_88
тва ве4е 6те6е да е върха
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Целувай го, милвай го, обърни внимание на врата..Там полудявам поне аз =)
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
е...вие изкарахте врата за наи-ерогената зоная кажете не6то друго
Spored men ne e mnogo trudno da vuzbudish edin muj.. samo edna duma i te sa v boina gotovnost!Ako iskash da polojish i ti malko usiliq mojesh da se oblechesh po -predizvikatelno. Ako xodite na diskoteka tancuvai samo za nego i go gledai strastno..ima mnogo malki xitrinki.. dori i nachina po koito go celyvash..:
![]()