.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: kak da go vuzbudq?

Hybrid View

neda
    Guest

kak da go vuzbudq?

kak da go vuzbudq sega kato se vidim?za6toto za nego tova e dosta vajno.help.. (bez sex i svirki) a samo laski

облечи се секси,целувай го страстно,може и по дупето да го щипнеш-понякога действа

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Фен
    Град
    Bulgaria

Re: kak da go vuzbudq?

Цитирай Първоначално написано от neda
    kak da go vuzbudq sega kato se vidim?za6toto za nego tova e dosta vajno.help.. (bez sex i svirki) a samo laski
    Като е без секс, какъв смисъла да го възбудиш само да се дразни момчето

Guest
    izpolzvai vuobrajenieto si gali go nejno:P

Супер фен Аватара на Sarabi
    Целувай го поврата,това разбива почти всички!Започни от шията,слез по-надолу да ключицата и тръгни към рамото!
    Айде късмет
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Не е хубаво да ти го казвам, но щом момчето ти е казало, че за него е важно да го възбудиш /а ти, предполагам, си малка и съвсем неопитна/, не иска нещо сериозно.

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    Еми мила целуваи го страстно,и пове4ко ласки може да подеистват КЪСМЕТ

Celuvai go strastno i nejno,gali go po cqloto tqlo i nablegni na vrata i u6ite vinagi pomaga.Sy6to taka moje6 da priloji6 leko hapene po ustnite
    Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!

Guest
    ako tiq neshta ne ti haresvat napravi neshto prosto naprimersloji ruka mn blizo do ....... i gotovo

Супер фен
    Ми целувай го по врата и ушите и му пускай по някой и друг език хапи го леко и нежно и пускай ръцете си по цялото му тяло .. облечи се секси и го гледай перверзно

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от desito_88
    Celuvai go strastno i nejno,gali go po cqloto tqlo i nablegni na vrata i u6ite vinagi pomaga.Sy6to taka moje6 da priloji6 leko hapene po ustnite

за вси4ко друго съм съгласна ама това с у6ите въоб6те не ми харесва даже ми зву4и мн гнусно въпреки 4е не съм гнуслива...
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

remember_the_name е4и аз не сам казала да си пъха езика в у6ите му а савсем леко да го похапва и да го целува там
    Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!

Guest
    леко го гризни в меката част на ухото.. лекоо - като докосване - не го ръфайй.. и по врата

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    амии според мен,би му станало много хубаво от целувки по вратлето...Първо започни от устните,след това бавно слизай по надолу и по врата мисля,че ще му хареса,определено...а както казаха другите много е възбуждащо също и по ушите
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от desito_88
    remember_the_name е4и аз не сам казала да си пъха езика в у6ите му а савсем леко да го похапва и да го целува там
    хахах е то остава6е да си навре езика в у6ите му тва ве4е 6те6е да е върха
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Целувай го, милвай го, обърни внимание на врата..Там полудявам поне аз =)
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    sofia
    е...вие изкарахте врата за наи-ерогената зона я кажете не6то друго

Spored men ne e mnogo trudno da vuzbudish edin muj.. samo edna duma i te sa v boina gotovnost!Ako iskash da polojish i ti malko usiliq mojesh da se oblechesh po -predizvikatelno. Ako xodite na diskoteka tancuvai samo za nego i go gledai strastno..ima mnogo malki xitrinki.. dori i nachina po koito go celyvash..:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си