- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Za moq nerazdelen klas.
Eto ostavat nqkolko dni do 15iuni.A na men vse poveche i poveche ne mi se iska da se razdelqm s klasa si.Vijdam v ochite i na syuchenicite mi tygata ot nablijavashatata razdqla.Sqkash zapochvame da osyznavame kakvo stava.Poslednite dni,v koito sme celiq klas otminavat taka neusetno.Vseki se mychi da prikrie tygata,no ochite izdavat.Vlajniq pogled na momichetata i nevinnata i taka sladka usmivka na momchetata.Vseki jest,vsqko neshto ... taka krasivo,no za posledno.Shte doide lqtoto i vseki shte se radva na vakanciqta,a kogato na 15 septemvri dogodina vseki prekrachi praga na uchilishteto,neshto shte mu lipsva,neshto shte e stranno.I shte osyznaem kakyv zadrujen klas sme bile,no shte e kysno veche.Dali shte bydesh sam na chin ili do teb nov drugar shte stoi.olkata ot razdqlata e golqma.Vse edno edna chast ot teb umira.Prosto si otiva,nqma q veche.Vseki po razlichen pyt poema,no v syrceto spomena za svoq klas otnasq kadeto i da e.I strannoto e che edva sme 7-mi klas,a bolkata e golqma,a golemite .. 12 klas ... boli ot razdqlata golqma .. no shte se sreshtnem nii.I veche v poslednite dni ste mi v glavata smao vii.Sanuvam vi redovno.Synuvam kak sme razdeleni i kak jaduvam da sym s vas.I vseki mig s vas zapazvam za vinagi v syrceto si,zashtoto vie ste mi neshto mnogo skypo.Stranno kak v synq mi vsichki sa taka dobri,silni i mili,a v razdqlata sme slabi vsichki.Iskame da kajem neshto,no dumite zasqdyt v gyrdite ni i vseki stoi i mylchi.A dve nejni i ot lubov kym vas,shte se otronqt moite sylzi.Vzemete gi.Za vas sa.Obicham vi,dori razdeleni da sme nie.
Boli me ot razdqlata,no silna shte byda,zashtoto znam,che sled godini pak shte se saberem i dori vmesto dneshnite deca - golemi hora shte stoqt - otnovo shte sme nie - otkachenie 7 `a` klas.
Cenete tova,koeto imate,zashtoto kogato go zagubite,shte razberete kakvo ste imali.No togava bolkata e po golqma.Zatova otcenete go na vreme.Obichaite klasa si kakyvto i da e ... shte dodie golqmata razdqla,a ot neq BOLI i ne pravete moqta greshka da razbirate kakyv klas ste imali sled kato go gubite veshe .....![]()
\/ Zdravei milo lqto!!! \
/
Mili4ka, ne go li vzima6 mn na seriozno?kakvo tolkova?tova, 4e ve4e nqma da ste v edin klas vsi4kite ne zna4i, 4e nikoga nqma da se vijdate.Mejdudrugoto tova, koeto si napisala e mn hubavo.![]()
Mersi mila.Da go napisha beshe prichinata edin moi syn.V koito synuvah che sym dalech ot vsichki i otivam da gi vidq samo za malko ii nqkak si mi stana mnogo gadno ot togava.
kat zavyr6vah 7 klas ne mi be6e mnogo gadno 6tot polovinata hora si bqha v moito daskalo i sled tva do 12 klas oba4e sq kat zavyr6ih 12 klas kvo revane padna sq ne mu misli posle e gadnoto![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
i az sam 7mi klas...daje 7A...i naistina e mn. tejko...7 godini sam prekarala s tiq hora...i mi e gadno...ni6to osobeno ne sa tezi hora...ama tezi 7 godini sme me4tali zaedno...karali sme se...zdobrqvali sme se....pravili sme 6turorii...i mn. drugi ne6ta...i...nqmam dumi...jivota e gaden...
SeXyTo_f imenno za tova govorq.S nishto ne s apo usobeni ot drugite,no tolkova vreme s tqh nqkak si se prevyrzah i stanaha chast ot men.Kolkoto ida sme se karali i bili az gi obicham vsichkite.![]()
Аз пък сега завърших 12 клас. И ми е супер кеф, че нема да ги виждам повече тия... А съм с тях от началното училище... Какво толкова си ревете за класовете, тепърва с толкова хора ще се запознавате...
Наистина споко-все ще се виждате с класа.Ако наистина много сте задружни нищо няма да ви попречи да излизате и т.н.Пък и може ей така да се засечете-аз моя бившия клас много често ги срещам...
![]()
[i]И аз съм 7 клас,но в този клас съм от 3 години само,но въпреки това ми е мн гадно, че ще се разделим-такива лудории сме правили,имало е достичка караници,но после пак сме се разбирали. Обмилсям варианта всеки месец след като завършим да се събираме някъде целия клас,да си говорим за новото даскало,за новия клас,за новите откачени даскали и т.н. На определена дата еди-къде-си...[/i]
И аз съм 7 клас,но в този клас съм от 3 години само,но въпреки това ми е мн гадно, че ще се разделим-такива лудории сме правили,имало е достичка караници,но после пак сме се разбирали. Обмилсям варианта всеки месец след като завършим да се събираме някъде целия клас,да си говорим за новото даскало,за новия клас,за новите откачени даскали и т.н. На определена дата еди-къде-си...![]()
П.П: Това горе бях аз,забравих да се регна...![]()
Да,и аз съм седми клас и ще ми ед мъчно за повечето хора...но си помислете и за друго-все пак толкова много време сме били с тези хора и не ми се вярва да се виждаме за последно!Все пак не умираме а само сменяме училищата!Нищо не пречи класа отново да се събира,да си разказва как е в новото училище...А и в новото даскало ще срещнем нови хора,нови добри приятели.И ще спечелим,няма да загубим-все пак имаме доказаните стари приятелии новите,с които ще ни е забавно докато се опознаваме!
Ама наистина си е тъжна раздялата![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
И аз също съм 7-ми клас и ми педстои раздяла с класа,все пак ще кандидатствам...И наистина тези последните дни ми е толкова мъчно,такава носталгия ме е обзела...На мен лично ще ми е тежко,защото освен училището сменям и града и ще съм далече от съучениците...Едва ли ще мога да ги виждам често..
(( Но животът продължава
Това ще се преодолее
Точно сега идва момента на истинския живот-запознанствата с нови хора,нови приятели..
)))) За това освен тъга,мисля,че трябва да изпитваме и известно щастие..
Така,че горе главата![]()
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.
I think about you baby and I dream about you all the time.
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight, it's only you and me
Аз пък даже спрях да ходя на училище (и да се виждам със съучениците ми) 3 седмици преди да завършим - седях си в къщи и учех за изпитите. Само на последния учебен ден бях, взехме си бележниците и отпрашихме на някъде.
Цяло лято ми беше много кофти, че се разделям с класа ми, но...няма и 1 месец от както бях в ново училище и вече си бях забравила бившия клас. Толкова много свикнах със сегашния ми клас, че си мисля, че не 2 години, ами 9 сме били заедно.
От време на време се виждам със стари съученици, поздравяваме се, заговаряме се, но...въобще не ми липсват.
П.П. Пропуснах да кажа, че емоцията, която изпитваш в новото училище, сред напълно нови хора е страхотна! Първата година в новото училище е неповторима. Аз бих я изживяла пак и пак и пак...![]()
Тази тема е пълна лигня.
Авторке, не говори, че старият ти клас ще ти липсва, защото не е така - гарантирам ти. С повечето хора от него ще спрете да се виждате. Всеки тръгва по собствения си път и не го интересуват чуждите. Пък и в новото даскало ще срещнеш нови хора и най-вероятно ще се чудиш как си могла да скърбиш за бившия ти клас.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
преди 2 год се бях скарала с цялия клас и само 4аках да доиде тъпия 7ми клас и да се махна, но...сега въоб6те не е така толкова мн 6те ми липсват вси4ки само като си помисля и по4вам да рева особено на последък никои не ходи на даскало и като се видим и ми е стра6но гадно. в4ера като излязохме и по4нахме да си говорим как догодина няма да гледам носа не незнам си кои и някакви такива елементари не6та и направо си заревах стра6но мн оби4ам този клас а след изминалото зелено и въоб6те изминалата година ми се реве за целия випуск толкова се сбливих особено с б и г клас (аз съм 7а) не ми се мисли! сно6ти си представих няма да виждам си4ки отка4ени даскали които до сега ме мъ4иха и въпреки си4ко ги оби4ам...няма да виждам класа ми с които до тази година постоянно се карах с някои...няма да виждам хората които оби4ам! наи-ло6ото е като си представя 4е отивам сама в някакво тъпо даскало в което не познавам никои и се 4уствам празна нямам си на идея как 6те издържа на 15!!! цялото даскало 6те ревем...направо не ми се мисли![]()
![]()
![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
седми клас не го преживях тежко. можеби защото бяхме малки и не усъзнавахме че вече няма да можем да сме заедно както през последните 7 години. въпреки че тогава си обещахме да не се разделяме никога, сега се отминаваме по улиците като непознати. сега си мисля че тогава бяхме малки и не създадохме добри приятелста. оваче хора да ви кажа тази раздяла не е нищо в сравнение с тая в 12 клас УЖАССС. сега съм 11 но като гледам догодина по това време няма да мога да преживея раздялата![]()