- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Търся игра за кеча
Моля ви мн!!!Търся игра на кеча!!!ТРябва ми спешно!!! [-o< [-o< [-o<
До автора:
WWE RAW с нови кечисти
WWE RAW със стари кечисти
нямам регистрация и не мога да си я сваляПървоначално написано от Abs0lut3 Sl1m
![]()
Еми направи си.Докато е още безплатно
СъжалявамПървоначално написано от gigi_00
Моментния лимит на акаунти (100,000) е превишен. Моля проверете пак след няколко дни.
Регистрирах се,но не може да се изтегли защото е мн малък файла или нещо подобно.
Ти торент знаеш ли кво е?Първоначално написано от Анонимко
ами не знамПървоначално написано от Abs0lut3 Sl1m
![]()
![]()
![]()
Бихте ли ми обяснили какво е торрент ?!![]()
Еми кво е?p2p мрежа.Сега разбра ли?Не?Еми напъни се и прочети товаПървоначално написано от Анонимко
Понеже не всички имат регистрация в малоумната арена ето и този линк -> http://download.start.bg/?article=1435Първоначално написано от Lost Soldier
Еми мой човек,случайно за да прочетеш тая тема не трябва да си регистриран... :PПървоначално написано от xaxo_xixi
Първоначално написано от Lost Soldier
Съжалявамe, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума и обяснението по-долу не я оправдава, моля свържете се с администратор за повече информация.
Грешката е следната:
Нямате достъп
Дай шот,щот не ти вярвам!Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Ето ти скрийна -> http://img529.imageshack.us/img529/9655/etoti8eo.jpg
Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Бах...Тва не е възможно...но явно е.Извинявам се.
Няма за какво да се извиняваш.Първоначално написано от Lost Soldier
Айде сега не я обръщайте темата на чат!!!
Обяснете ми как да си я сваля-нищо не разбирам от торенти!!! [-o<
АБЕ ЕЙ ПУ...Първоначално написано от Фен на кеча
Абе,мой човек,що не си следиш темата си ве?Я погледни по нагоре и ще видиш!![]()
Е пак не разбрах как да си я сваля.Обяснете ми моля.![]()
![]()
![]()
Сваляш си BitComet от тук, ако нямаш регистрация си правиш след това цъкаш ето тук и си избираш една игра. Като си избереш една и кликнеш на нея ще видиш, че най-горе ... пише download. Натискаш него или програмата ще се отвори автоматично или сваляш файла и след това влизаш в програмата BitComet и ще видиш къде пише open. Като натиснеш open намираш торент файла който си свалил и го отваряш избираш къде да се сейвне играта даваш OK и чакаш да се свали.Първоначално написано от Фен на кеча