- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- В какво най ви бива?
рисуване, но и скулптора
"Целувка за лека нощ"
а има ли опция всестранно НЕразвита личност
хъхъхъхъхъ
имам глас,но не обичам да пея,особено пред хора
мн обичам да рисувам,но ако не тръгна на уроци от мен нищо няма да излезе![]()
техническите науки
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
В писането май съм най-добра.
Пеене, свирене, рисуване - съм некъв недъг там.
Това изказване ме вдъхнови, иначе нямаше да се отбележа вПървоначално написано от Whisskas
тематаАз съм бездрана бе, понякога си грача в нас с някоя песен, понякога цапота и създавам абстрактно изкуство.....Не се занимавам, да пиша разкази, въпреки че имам идеи, но най- добре ми се отдава писането, есета и разни литературни теми, мога да си тегля локуми до безкрайност. И мога да правя страхотни склуптури от боклуци, поне аз си ги харесвам...
Give me your best shot motherfucker!
Свиря на пиано от 5 годишна и аз..
Но и снимам не зле.
А когато имам вдъхновение, и рисувам, но съвсем не класически неща, по-скоро някакви концептуални, абе странна работа. Иначе например човек не мога да нарисувам нормално, без да прерисувам от някъде.
Всъщност, когато съм много повлияна от нещо емоционално, пиша в един такъв мой си стил, нещо между поезия и проза, и то е странна работа..
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Свирила съм на пиано 8години...минало
Ходила съм на театрално майсторство,но трябваше да играя печка и се отказах...все още мога да играя,ама много рядко го правя и то ей така да става шоу с приятели
В момента рисувам и ходя на уроци...и тва ми някво като спасение. Като се ядосам и си пускам дръм и почвам да рисувам и като свърша вече ми е минало
не знам кое най-ми се отддава...
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Моля добавете отговор:"Простотии"
Абе оказва се, че всички сте пианистчета и певци/ици, я кажете какво свирите и пеете по толкова много години![]()
Свирила съм на пиано около 4 години , занимавам се с математика на надучилищно ниво от 5 години , хореограф съм от 2 , а пиша стихове от 7
Немога да си намеря половината неща в анкетата обаче![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
От изброените не правя нищо добре,но пък много се кефа на хубавата музика,задръстен съм с мп3-ки,дискове,даже пазя много аудиокасетки...
ami az pi6a... predimno poeziq, no nemoga da kaja 4e s1m dobra. prosto v tova nai - me biva sred izbroqnite v anketata. razkazi pi6a rqdko, p1k i te vsi4kite mi sa nedov1r6eni. vedn1j mi bqha kazali, 4e s1m imala nqkak1v talant ama s1m go propilqvala v m1rzela to mai m1rzela mi e nai - golemiq talant
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
в рисуването....и пея...ама май малко фалшиво... хаха![]()
май в писането..
нито мога да рисувам, нито да свиря...въпреки че много ми се иска, но за това е нужен талант. а за това поне го нямам.
емм ще се задоволявам с творенето на разкази и ... или есета. май ми стига.
Някъде огрява.
В правенето на гафове...
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Отдава ми се поезия, както казват приятелите ми, въпреки, че аз пиша за живота си и не виждам какво ми е "надареното".. Просто пиша истините и то се получава![]()
lostinMINIMAL
Ot izbroenite v piAnoto
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Glasovi danni![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
И правопис...Първоначално написано от midnight...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хахаха аз съм всестранно неразвита личност...обичам да пея, но пък за това не могаМоже би ме бива в музиката...правенето на музика..имам някфо такова предчувствие но няма как да разбера дали е вярно..никога не съм пробвал...
Иначе много ме бива да затягам раз'лабени контакти и да сменям износени уплътнения на кранчета
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Може би в литературата, не знам![]()
Печелила съм 1-ви места в разни конкурси и на всички олимпиади, в които съм учатвала... и чат пат пиша стихотворения, но като цяло рядко си ги показвам ...
![]()
![]()
Иначе около 2-3години съм пяла...ама от 1година спрях![]()
Рисуване, с китарата не съм the worst, ама това не ме топли въобще, защото съм прекалено далеч от good![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Определено в музиката .. и по-точно в пиАното съм най-добра![]()
в рисуването... за музика и дума не може да става, понеже никога не съм пробвала... (веднъж свирих на пиано и се получи много добре, само дето това втори път да ме колят няма да мога да го изсвиря)
в разказите ама никаква не ме бива, в стихотворенията още повече...
та както казах в рисуването![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99