- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- В какво най ви бива?
Аз пък нищу немоа праа
аз съм създадена хората да ме гледат и за ми се радват
тфа ми го казаха фр-овете като отидох на даскало с 2 различни обуфки,без да го усетя...разбрах чак като слизах от трамвая![]()
Аз пиша стихове,но не мога да кажа,дали са добри или не,защото не съм обективна!
В пеенето и риуването съм мноооого зле![]()
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Музиката....свиря вече 10та година на пиАно и както много хора са ми казвали, че имам талант (имам музикален слух), но как да нямам като семейството ми са музиканти :P
П.С Пише се пиАно, а не пиЯно...
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
az nai-dobre pi6a stihove i razkazi,otdava mi se,ina4e risuvam hubavo,no pisaneto prosto me vle4e pove4e...![]()
Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...
Еми рисуването.. отдава ми се фризьорството, пиърцинга... ама ако ще гледам от дадените отговори да кажем рисуването. Моля всеки един който мисли че може да рисува и има рисунки на компа си нека ги сподели с нас.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
абе определено най ме бива в изобразителнито, но имам някакви опити в пеенето и поезията...е разказите ми се опъват сериозно![]()
Аз съм си постнала няколко от моите рисунки![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
ami nai me biva v risyvaneto...ina4e pi6a 4at pat i nqkoe razkaz4e,ako mi se pi6e,6te se probvam sq i susu skluptorite,nz kakvo 6te izleze...za myzikata...moga samo da i se naslajdavam![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
mai i az v tovaПървоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в ядийнйето и пийнйето от горе посочените немога нищо да правя добре ..
рисуване, фотография, правене на бижута, писане на проза, животните, кино (монтаж и операторско майсторство)... това е май... пак не е малко![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
не мога точно да определя в какво ме бива.обичам да пея,умея го това,но също така и рисувам много хубаво и ми е много приятно така да си прекарвам времето.но най много ме бива в измислянето на много щури неща
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
Рисуването найстина ми се отдава![]()
Graffiti art![]()
аз пък мога да пея хубаво![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
poeziq![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.