.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    sexy_girl944
    Guest

Помощ!Ужааааааас!

Вижте сега.....миналата година едно момче ме харесваше.Аз не го харесвах.Той ми предложи.Аз казах НЕ.Аз започнах да го харесвам.Говорихме си по телефона с часове(за негова сметка ) той пак ми предложи и за от глупост пак казах НЕ.След това той спря да ме търси, а аз още го харесвах.......после започнахме да си говорим отново - по Skype.Той ми предложи за трети път аз казах ДА.Той каза добре си помисли.Отговори ми утре.Аз казах ОК.После на другия ден 1 момиче направи реисунка на която пишеше Симона обича... и името на момчето.От тогава не си говорим, той ме псува а аз още го харесвам!

Не мога да те разбеера. Това момиче ревнувало ли е или какво? А и защо те е псувал? Нещо не разбирам. Той на нея ли се разсърди или на теб? Ти ли си Симона? Как така на другия ден момичето написало....и вие не си говорите? Това е много объркано.

sexy_girl944
    Guest
    да да да да дааааа аз съм Симона и всичко тва се случва м-у мен и момчето, което харесвам..............нямам си на идея какво да правя!

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}

Re: Помощ!Ужааааааас!

Цитирай Първоначално написано от sexy_girl944
    Вижте сега.....миналата година едно момче ме харесваше.Аз не го харесвах.Той ми предложи.Аз казах НЕ.Аз започнах да го харесвам.Говорихме си по телефона с часове(за негова сметка ) той пак ми предложи и за от глупост пак казах НЕ.След това той спря да ме търси, а аз още го харесвах.......после започнахме да си говорим отново - по Skype.Той ми предложи за трети път аз казах ДА.Той каза добре си помисли.Отговори ми утре.Аз казах ОК.После на другия ден 1 момиче направи реисунка на която пишеше Симона обича... и името на момчето.От тогава не си говорим, той ме псува а аз още го харесвам!
    e тва бе6е мноу тъпо написано или просто не си го измислила добре и не си обяснила както требва
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

mmom4eto prosto e revuval za tova te e napsuval utidi pri nego i mu obqsni vsi4ko

Guest
    просто всичко е страшно объркано, историята е странна и дълга...мен ако питаш по-добре не може да се обесни

Guest
    Я кажи по-добре лелките карат ли ви да спите на обяд?

Цитирай Първоначално написано от sexy_girl944
    да да да да дааааа аз съм Симона и всичко тва се случва м-у мен и момчето, което харесвам..............нямам си на идея какво да правя!
    Е добре де ама пак не мога да те разбера. Той те псува защото тя е написала нещо. Абе бъди поо-ясна дее.

Guest
    Нямам си на идея защо ме псува.Нищо не съм му направила.......май някой му говори глупости за мен ама нз.........

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нямам си на идея защо ме псува.Нищо не съм му направила.......май някой му говори глупости за мен ама нз.........
    moje bi e tova pitai go

Наистина погоовоори с него в този случай. Друг съвет не мога да ти дам. И успех!!! Пожелавам ви да се сдобрите и да сте отново заедно!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    да, както и да си изяждат всичко

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

защо те псува кой я е нарисувал тази рисунка и кво общо има и нали сте се харесвали и ти си тряала да му кажеш на другия ден до колкото разбирам ДА я пак обясни ?????
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Голям фен
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    да, както и да си изяждат всичко
    Явно не ги карат да си изяждат всичко, щото brain development-a e под критичния минимум...

Повече от фен
    abe ne6to ne moga da te rabera mn dobre
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Повече от фен
    Откъде се е взела тая Симона? Те познавали ли са се преди? Как са се свързали.Дай повече инфо,за да можем да ти помогнем .

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Откъде се е взела тая Симона? Те познавали ли са се преди? Как са се свързали.Дай повече инфо,за да можем да ти помогнем .
    чакай чакай, ти се обърка.аз съм симона, а момичето което му даде рисунката се казва танита, определено се познават, защото сме в едно и също у-ще

Повече от фен
    Е,извинявай,разбрала съм погрешно,сега го прочетох отново и ми се изясни
    Доста е странно...харесва те,а след някаква си рисунка,на която пише нещо,което е естествено,след като си му казала "Да",започва да те псува...Да не би някой да седи зад всичко това,някой да му е говорил нещо против теб.А тази Танита...ох нещо е наистина доста странно
    Трябва да поговорите,може би това е начина да си изясниш всичко,друго не мога да те посъветвам

Guest
    всички това ми казва, да поговорим, лошото е, че нищо не става срам ме е да го заговоря в у-ще, на sms-ите не ми отговаря, а по скайпа ме е блокнал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си