- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!Ужааааааас!
Вижте сега.....миналата година едно момче ме харесваше.Аз не го харесвах.Той ми предложи.Аз казах НЕ.Аз започнах да го харесвам.Говорихме си по телефона с часове(за негова сметка ) той пак ми предложи и за от глупост пак казах НЕ.След това той спря да ме търси, а аз още го харесвах.......после започнахме да си говорим отново - по Skype.Той ми предложи за трети път аз казах ДА.Той каза добре си помисли.Отговори ми утре.Аз казах ОК.После на другия ден 1 момиче направи реисунка на която пишеше Симона обича... и името на момчето.От тогава не си говорим, той ме псува а аз още го харесвам!
да да да да дааааа аз съм Симона и всичко тва се случва м-у мен и момчето, което харесвам..............нямам си на идея какво да правя!![]()
mmom4eto prosto e revuval za tova te e napsuval utidi pri nego i mu obqsni vsi4ko
просто всичко е страшно объркано, историята е странна и дълга...мен ако питаш по-добре не може да се обесни
Я кажи по-добре лелките карат ли ви да спите на обяд?
Нямам си на идея защо ме псува.Нищо не съм му направила.......май някой му говори глупости за мен ама нз.........
moje bi e tova pitai goПървоначално написано от Анонимко
да, както и да си изяждат всичкоПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
защо те псува кой я е нарисувал тази рисунка и кво общо има и нали сте се харесвали и ти си тряала да му кажеш на другия ден до колкото разбирам ДА я пак обясни ?????
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Явно не ги карат да си изяждат всичко, щото brain development-a e под критичния минимум...Първоначално написано от doctordre
abe ne6to ne moga da te rabera mn dobre
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Откъде се е взела тая Симона? Те познавали ли са се преди? Как са се свързали.Дай повече инфо,за да можем да ти помогнем .
![]()
чакай чакай, ти се обърка.аз съм симона, а момичето което му даде рисунката се казва танита, определено се познават, защото сме в едно и също у-щеПървоначално написано от I_love_dead_people
Е,извинявай,разбрала съм погрешно,сега го прочетох отново и ми се изясни![]()
Доста е странно...харесва те,а след някаква си рисунка,на която пише нещо,което е естествено,след като си му казала "Да",започва да те псува...Да не би някой да седи зад всичко това,някой да му е говорил нещо против теб.А тази Танита...ох нещо е наистина доста странно![]()
Трябва да поговорите,може би това е начина да си изясниш всичко,друго не мога да те посъветвам
всички това ми казва, да поговорим, лошото е, че нищо не става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
срам ме е да го заговоря в у-ще, на sms-ите не ми отговаря, а по скайпа ме е блокнал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()