.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на naia
    Град
    София

Една история

Ми искам да ви разкажа нещо което ме мъчи
    Вчера бяхме на дискотека със едни приятели и със гаджето ми,но мен ми стана тъпо и си седнах той се понапи и почна да танцува със някви момичета и танцуваше с тях така както със мен не е......аз излезнах да се обадя на сестра ми да ме земе защото не издържах казах на един от приятелите му че ще и се обадя и излезнах....след няколко минути той дойде и ме попита какъв ти е проблема аз го погледнах и си замълчах и той каза прави каквото искаш ти си решаваш....оставих нещата така не се обадих на сестра ми и останах ....след което си говорех със един приятел....2-пъти си бяхме говорили само сме се виждали....добре стана време да си ходим бяхме със 2 коли излезнахме и той каза качи се при него тръгнах да го целуна поне и той се дръпна се едно аз пък бях виновна за нещо.....няма значение..е като си пристигнахме на мен и на К. не му се спеше и решихме да се забием някъде и застанахме на някъв път той ме питаше постоянно какво си мисля...и такива неща,а неговата приятелка е на моята най-добра приятелка братовчедка......той ме придърпа към него и ме целуна е не веднага след около час гворене....на него му стана гадно за неговата приятелка на мен за моят приятел и решихме да не правим нищо повече казахме си че на сутринта сичко ще е по старо му,но аз май се влюбих във него не знам какво стана не спирам да мисля цял ден за него.....но е съвсем невъзможно каквото и да било повече от приятелство...............обърка а съм.... а и на двамата ни беше хубаво а целувката беше невероятна всичко беше някак нереално

mislq 4e trq da skusa6 sas stariq i da trugne6 s toq deto si se celunala

Повече от фен
    naia,имаше една твоя тема...предполагам,че е била за стария ти...по нея разбрах,че си го обичала много.Но щом 1 час говорене и 1 целувка са те накарали да си мислиш,че си влюбена в този К. и да се колебаеш...то струва ли си да продължиш нататък със стария?

Повече от фен
    ami preceni si koi te kefi pove4e i tugni s nego,o6te pove4e 4e priqtelqt ti pred po4ite ti tancuva s drugi momi4eta,taka kakto i s tebe ne e...
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ми, според мен се сбобри с стария... и си остани с него...сигорна сум че той мн. те обича и дърци на теб! А с този дето си се целувала...това че си мислиш че си влюбена в него...според мен е временно...от колко време си с стария? помисли с кой ще си по щастлива...и кой наистина държи на теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си