.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Мъжете са супер елементарни същества

Да не кажа всички, но едно 80% мислят само за секс и спортни коли! Чувствата за тях нямат никакво значение- важното е да си задоволят първичните нужди! Имам само двама приятели, които правят изключение, печени са и имат някакъв интелект! Добре, че ги има тях иначе..... не знам какво щях да правя!
    Кажете вие на какво мнение сте! Мислите ли, че в последно време момчетата страшно много изпростяват?
    Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!

Голям фен
    Далеч съм от тази мисъл. Напротив повечето са чудесни, стига да успееш да се "промъкнеш под обвивката".
    Е имам някой забележки към мъжете , но това се дължи на поведението на един индивид, който има лошия навик да ме вбесява на ден поне по 3 пъти. И аз като теб понякога си го изкарвам на всички.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Re: Мъжете са супер елементарни същества

Цитирай Първоначално написано от 100% ANGEL
    Да не кажа всички, но едно 80% мислят само за секс и спортни коли! Чувствата за тях нямат никакво значение- важното е да си задоволят първичните нужди! Имам само двама приятели, които правят изключение, печени са и имат някакъв интелект! Добре, че ги има тях иначе..... не знам какво щях да правя!
    Кажете вие на какво мнение сте! Мислите ли, че в последно време момчетата страшно много изпростяват?
    нали знаеш кой е най добрия приятел на човека след кучето?

Повече от фен
    ami zavisi si ot muja
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    ami zavisi si ot muja
    =D>
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Алооооооооооуууу !!! Аз мисля и за футбол бе ей !!

Повече от фен
    Не,не са еднакви.Поне тези,които аз познавам са си съвсем различни същества.Да,интересуват се от секс,футбол и нещата,от които се интересува едно момче,но не мислят само за това!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

с всичко, което написа по-горе, съм напълно съгласна и е вярно до последната думичка, докато..... докато този мъж не се влюби а при повечето това рано или късно става
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Mars

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    с всичко, което написа по-горе, съм напълно съгласна и е вярно до последната думичка, докато..... докато този мъж не се влюби а при повечето това рано или късно става
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO

мислим че си

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

ПРАВА СИ!Но има и такива жени,но мъжете са повече.Има един толкова елементарен не се вижда каф е ще ми се прави на мъж.Е да на всяко правило си има изключение.Но си права подщи всички мъже си мислят само за секс и да си задоволят нуждите си!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Man in Black
    Guest
    Ела да ме видиш колко мисля за секс и за коли... вече 3ти месец се чудя как да си купя трошка от 1000 лева макс за да не плащам по 70ст в адския транспорт... секс не съм правил от точно половин година (не че съм грозен или нещо) просто не ми е до това ...

нали знаеш - всяко правило си има изключение това въжи навсякъде.

и аз не се кефя на тъпаци които като се видим и почват да ми разказват кой каква е оправил как и къде... и дето само си чешат пишките като видят хубаво момиче - ми изкъпете ги бе момчета!!!

[res5ect@abv.bg]

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Вярно е, че има много прости мъже, но от поста ти ми става ясно и че има такива жени. КРАЙНО НЕПРАВИЛНО Е да се разделят хората на момчета и момичета. Ителигентността не зависи от пола / доказателствтото си ти/. Аз познавам супер много момичета, които мислят само как да се напият и как да правят свирки, така че не ми приказвай, че няма прости момичета ... Мисля, че модераторите трябва смело да модерират такива тъпи и дори обидни теми ! Апелирам за добре свършена работа и наказание ! Нека простотията се наказва, а не поущрява ! Благодаря
    обичам дениту ми {}

много си заблудена относно мъжете......това, че ти си попадала само на такива не значи, е всички са такива, а и нали знаеш, че докато има курвички ще има и курвари, които ще мислят само как да ги минат и заебат после.

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    много си заблудена относно мъжете......това, че ти си попадала само на такива не значи, е всички са такива, а и нали знаеш, че докато има курвички ще има и курвари, които ще мислят само как да ги минат и заебат после.
    =D>
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

Guest
    Правя си, че 80% са такива, но помисли какво ги подтиква. Наличието на 95% тъпи овци - ето това. Кое е по-лесно да търсиш като шантав из 5-те% свестна девойка или да станеш и ти прост и да ти се струва, че всяка е свестна?

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    И аз съм на саштото мнение като 100%ANGEL добре 4е имам приятели които не са такива

Вярно е, че има много прости мъже, но от поста ти ми става ясно и че има такива жени. КРАЙНО НЕПРАВИЛНО Е да се разделят хората на момчета и момичета. Ителигентността не зависи от пола / доказателствтото си ти

Az koga sum kazala 4e nqma prosti jeni-ima mn qsno! Tuk pi6a spetsialno za mujete, za6toto spored moite nabliudeniq( i ne samo spored moite) e pulno s prostatsi! Vseki den gi sre6tam-po avtobusite i kude li ne! Ne se razhojdam ve4er po orlov most za da sum vijdala i propadnali jeni! Plus tova izob6to ne mrazq mujete , za6toto kakto pisah ima i izklu4eniq! Ti ne6to mn se zasqga6! I kak taka re6i, 4e ne sum dostatu4no inteligentna kato ne me poznava6! Az ne se obijdam za6toto si znam 4e ne sum, o6te pove4e 4e go kazva6 ti!
    Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!

Guest

ami i az sam na sashtoto mnenie.e vse pak ima izkliucheniq.az poznavam 5-6 gotini picha.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Napylno sam saglasna sas tfa izkazvane...pred ochite mi edno momche se promeni napylno...toi beshe Playboy-a .. mojeshe da ima vsqka...i mojeshe da si igrae sas vsqka..bez da mu puka...za sporta si samo...dokato ne doide momenta v koito se vlubi..toi se promeni..jivota mu se promeni..zashtoto veche gledashe po savsem dr nachin...pred men e reval kato dete...ne mojete da si predstavite kakvo oznachavat salzite na edno vlubeno momche...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    i az ponqkoga adski mng se vbesqvam na mom4etata,no v kraina smetka bez tqh ne moje nali taka!??!
    az imam nqkolko super dobri priqtel4eta,koito sa ebati qkite pi4ove!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    a da i za sexa,edin ot tezi moi priqtel4eta mi e gadje ,i moga da te uverq,4e ne misli samo za sex!

suglasna sum 4e 80% sa nqkvi temeryti,interesyva6ti se edinstveno ot sex i glyposti.no ima edni 20%koito sa svesni,no hybavoto e 4e pone gi ima i poznavam nqkolko takiva

ooo s okolo ne 80 ami 90% procenta ot mujete nqma smisal vuobshte da govorish.PO-dobre da si govorq sas stenata.Vinagi ima izklucheniq, no e fact che vsichki sa egoisti i gledat kak da te podlajat bez da mislqt za teb
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

Az napalno te podkrepiam...i az sam na sashtoto mnenie za majete.Verno che ne e pravilno da slagame vsichki pod obsht znamenatel,namirat se i izkliuchenia,koito imat nqkakvi moralni cennosti i mogat da ocenqt edna jena, no za sajalenie te naistina sa rqdkost! [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си