- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви цветове ви подлудяват?
amii men lichno me poburkvat sinioto,bqloto oranjevoto i zelenoto
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Син, черен, зелен, сив. За бельо: определено черен.![]()
Зелено или позеленялоПървоначално написано от Freelander
![]()
Да де,а по темата-черно,червено и лилаво са цветове,които ми влизат под кожата по много брутален начин.Също и маслиненозелено.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
чак да ме подлудяват пъкама ме кефят червено и черно
i az takaПървоначално написано от I_love_dead_people
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
4erniq cvqt napravo me podludqva.obujavam 4erno belio!a kogato vidq 4erno bmw prosto moga da svar6a![]()
Никой цвят не ме подлудява.Но ако прятелят ми е облечен в нещо секси и му отива,е,тогава вече полудявам.
abe nai-mnogo 4erveno i 4erno...ama pove4e 4ervenoto ,to si e vseizvesten afrodiziak!
ako trqbva da si priznaq,v subota vidqh edno super sexy mom4e,s 4erveni bokserki i mi ide6e da mu sko4a,no o6te sum v period na vuzdurjanieama ina4e...be6e naprao...kazvam vi,poburzah da se iznesa,za6toto ina4e celiq mi imidj na vuzdurjano i razumno mace 6te6e da otide kino i prosto nz kakvo 6tqh da napravq...v takiva momenti 4ovek trudno se kontrolira...
![]()
Уау!Това е интересен въпрос,не се бях замисляла.![]()
За да ме подлуди трябва да е нещо силно и провокативно,а такива цветове за мен са червеното,черното и бялото..![]()
Fuck me,i am famous!
За момче:черно,бяло и...стига да е по-него и да има какво да покаже...(говоря за блузи или панталони...да не си помислите нещо др.)!!!
Мммммм зелени4ко,жълто абе с една дума топлите цветове
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
момче съм метро(сиво) с оранжево РУЛЗ =D> =D> =D>
4erveno,4erno i rozovo -da go nosq az.
Ina4e za myje nqmam osobeni pretencii!
розово![]()
Всякакъв нюанс на синият цвят,черно и бяло-смесено иначе по отделно само черно, бяло-не!
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
това е глупаво, ако едно момиче е красиво с какъвто и цветове се облича все ще е красива.
иначе мен ме подлудява черния цвят... за БМВ естествено![]()
po princip lubimiq mi cvqt za belio e 4erniq prosto na po svetlo momi4e stoi ubiistveno![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember