.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Otnosno gyrdite mi

Otnosno gyrdite mi

Na 15 godini sym no gyrdite mi sa malki. Kakvo da napravq za da ogolemq grydnata si obikolka? Zdravosloven problem li e ili prosto po kysno se razvivam? Molq pomognete mi

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    има още време да пораснат бе закъде си се разбързала.
    естествено, че не е здравословен проблем, даже е по-притеснително, че днешните момичета на по 11 вече имат по-големи цици и от на кърмачка(:
    а за какво са ти по-големи? просто ми кажи от къв зор ти трябват по-големи цицори?
    алелуя.

Спокойно.Това е нормално и няма за какво да се притесняваш.Все още се развиваш просто

emi prosto se interesuvah dali e zdravoslovno i dali ima mqsto za pritesnenie

абсолютно никакво.
    алелуя.

Не се тревожи. Има време да пораснат. Това изобщо не е здравословен роблем, а процес на развиване. Може да продължи до края на пубертета. Няма мястто за притеснение.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Е мое генетично да си с малки...

Guest
    Ае на 15 години е напълно дормално. Ако те претесняват храни се редовно и спортуваи. Не е мит че от боза нарастват, но като се пии тряя и спорт, за да не хваниш излишни кила. Забражи солта, чипса!

Guest
    Пий боза

НЕ ПИЙ боза.
    алелуя.

Повече от фен
    ima vreme,spox
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Еее,няма проблем сега на 15 си!По-добре малки отколкото прекалено големи!

Ima vreme da porastnat. A i dori da ostanat po-malki tova v nikakuv sluchai ne trqbva da te kompleksira.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest

Re: Otnosno gyrdite mi

Цитирай Първоначално написано от Imperatricata
    Na 15 godini sym no gyrdite mi sa malki. Kakvo da napravq za da ogolemq grydnata si obikolka? Zdravosloven problem li e ili prosto po kysno se razvivam? Molq pomognete mi
    Ti se radvai, che sa ti po-malki gurdite - malki, no stegnati nali? Inache ako imashe po-golemi cici na 20 godini smqtai, che shte ti uvisnat i togava veche stava strashno...Taka che vuobshte da ne ti puka, cicite li pravqt choveka?

Мега фен
    Абе, аз на 14 сложих сутиен, ти на 15 искаш да си уголемяваш гърдите. Ще растат още поне 5 години.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Абе, аз на 14 сложих сутиен, ти на 15 искаш да си уголемяваш гърдите. Ще растат още поне 5 години.
    хееее, ами ако гърдите са ти токова малки, че изобщо не можеш да си намериш сутиен по мярка

woow
    Guest

mmmm

Не пийте боза! Тази боза, която продават в момента е 50% синтетика. Вече не я правят със захар, а само с подсладители(защото излиза по-тънко за производителя), като аспартам или разни други глупости, чийто формули събират цялата Менделеева таблица.
    Има време да порастнат, а и кой каза, че е лошо да си с малки гърди?! Няма такова нещо, това са просто някакви внушения!

Мега фен Аватара на koalka
    Спокойно,нищо не е нездравословно.Има време да ти растат.Но недей да имаш комплекси само за това,че имаш по-малки гърди.То и моите са малки,но няма да имам комплекси,я...

Guest
    Мии то и аз имам същия "проблем",ако може да се нарече проблем де На 15 години съм,а сутиена ми от 6 клас още ми става Незнам,но гърдите ме болят още,но не растат,просто не растат.Майка ми в 4ти клас е имала по-големи от моите,а сега носи D чашка Гърдите й са огромни!!Аз съм 1,73 висока,но кво да се прави,плоска съм!!Едвали нещо освен пластична хирургия мож да ми помогне,така че ще чакам да стана на 20 и да си сложа силикон !

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Hm,za da gi uvelichich li...Ami piy povechko boza,darpay gi...i nakraia si sloji silikon.Ne be,prosto triabva da se hranich povechko s hrani,koito sadarjat beltaci,vaglehidrati,pchenichni,soia i dr.tam!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi porasni malko!i 6te ti porasnat!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мии то и аз имам същия "проблем",ако може да се нарече проблем де На 15 години съм,а сутиена ми от 6 клас още ми става Незнам,но гърдите ме болят още,но не растат,просто не растат.Майка ми в 4ти клас е имала по-големи от моите,а сега носи D чашка Гърдите й са огромни!!Аз съм 1,73 висока,но кво да се прави,плоска съм!!Едвали нещо освен пластична хирургия мож да ми помогне,така че ще чакам да стана на 20 и да си сложа силикон !
    е щом при майка ти е така нищо чудно до 1-2 години и твойте да станат такива
    просто да става малко по-късно при тебе
    алелуя.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    просто ми кажи от къв зор ти трябват по-големи цицори?
    Да ти отговоря ли аз ?
    2т. системно

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    ще ти пораснат спокойно! няма от кво да се плашиш!
    има време да се развивиаш и.т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си