За авторката на темата, да учиш си, виждаме, правописа ти е ток! И
само не се обяснявай, че е от бързината, такива грешки не се правят в бързината, защото не са просто разместени букви.

Цитирай Първоначално написано от Tyson
Една госпожа(господин) не може да тръгне да се заяжда с тебе без нищо... с мене лично много от преподавателите се заяждат, но те колкото се заяждат с мене аз едно 3-4 пъти повече... в класа сме точно двама идиота дето правим ацкото шоу, но нас ако ни няма ще е ацки тъпо 6 момчета сме от които 4 са големи путиовци ако ме разбирате правилно.
Едно мъжко момче според мене не може да иде се моли на госпожата и ала бала миналата година даже за малко да напляскам тази по химия
Каза великия мъж. Това много рядко го казвам, дано не ми изтрият
мнението, обаче ти си много тъп, толкова си елементарен, че ми се драйфа като пиша. Не се ли виждаш, че си 14 годишен (оф как ми се иска да кажа нещо по- силно) мухал? Едно мъжко момче, ти ли бе? Ха ха ха! И тва ли е най- готината дума, която знаеш "аЦки", леле мой, къртиш мивки бе! Правел ацкото шоу, я си скрии жалките пубертетски комплекси, там където слънце не огрява. Мислиш си, че като се правиш на олигофрен (не съм сигурна дали само се правиш), си много готин. Я ходи си изстискай още една пъпка пред огледалото, и не се дуй. Аман от сополи!