.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: Stana gafa

Gaf
    Guest

Stana gafa

Potresena sym i ne mi se jivee veche , kakvo stava istoriqta e slednata:
    v priqtelqt sme , natiskame se i sme gotovi za sex , sami sme u tqh samo 2-te mu kotki i dvete jenski , syblichame se pochvame veche samiqt akt umiram si ot kef i v syshtoto vreme mnogo sulni zvuci izdavah qvno ednata ot kotkite se e pobyrkala zashtoto dokato go pravim v misionerska polza kotkata skacha i s lapa sydira tashacite na priqtelqt mi , vednaga byrza pomosh , mnogo krryv izteche pomislih si che shte go zagubq (((( a go obicham neveroqtno mnogo.
    V kraina smetka mina operaciqta zagubi ednata topka no drugata funkcionira ok , bashta mu ubil kotkata na miga sled kato razbral kakvo stanalo.
    Tova predi 3 dni vseki den mu hodq na svijdane no mi e mnogo kofti , imam chustvoto che az sym vinovna poneje pushkah , no mi beshe tolkova gotino a sega i sex nqma da vidq sumati vreme , priqtelqt mi e na 23 godini a sega :'(
    az sym na 20 godini.

Guest

Re: Stana gafa

Оле Боже! Не мога да си представя какво е било за да подлудиш животното така...

male tva naistina e gadno,no pyk ne trqbva da obvinqvash sebe si!otdala si se na udovolstvieto kakvo tolkova,no taq kotka...leleeee
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Малко ми се невярва ама карай

Тва ми мяза малко на жестока ебавка...но пък кой знае...

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

Gaf
    Guest
    abe ei , vsekq tema ebavka , vseki pyt kato stane neshto losho s nqkoi EBAVKA , ami ne e taka ako iskaite vqrvaite pusnah temata za da mi olekne malko , ako iskat moderatorite da q triqt.

vreme e deca da se nauchite che i loshi neshta se sluchvat na horata ne vsichko e rozi i laleta za sujalenie

.....да да и съседите ви са мармоти нали?!

така,мойто дИте първо това което прочетох е брутална простотия..направо нямам думи,как може да си помислиш 4е сме толкова наивни.Ако наистина това е шега искам да ти кажа че не те бива нито в бъзиците ти нито в лъжите ти..

Ако наистина се е слу4ило приеми моите извинения...но си го разказала по странен начин и звучи малко нереално...бъди по убедителна!

Авторката, никъде другаде ли не ти обръщат внимание, че пускаш глупави теми по форумите?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Едикойси
    Guest
    По абсурдно нещо не бях чувал. Това е голяма ебавка.

Голям фен
    мале

Едикойси
    Guest
    Ако това беше истина едва ли щеше да си мислиш колко дълго време няма да правиш SEX. Не знам защо въобще си губя времето с детски истории като тази…..

Тая история съм я 4увала и друг път

Фен
    Град
    plovdiv
    омг стига сте се държали гадно....тфа е било бахти побеснялото животно...!!R.I.P котьо...

Повече от фен
    Град
    София
    Жестоко .. тря се пробва !!!
    Jedem das Seine!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Цитирай Първоначално написано от Gaf
    v priqtelqt sme , natiskame se i sme gotovi za sex , sami sme u tqh samo 2-te mu kotki i dvete jenski , syblichame se pochvame veche samiqt akt umiram si ot kef i v syshtoto vreme mnogo sulni zvuci izdavah qvno ednata ot kotkite se e pobyrkala zashtoto dokato go pravim v misionerska polza kotkata skacha i s lapa sydira tashacite na priqtelqt mi , vednaga byrza pomosh , mnogo krryv izteche pomislih si che shte go zagubq (((( a go obicham neveroqtno mnogo.
    V kraina smetka mina operaciqta zagubi ednata topka no drugata funkcionira ok , bashta mu ubil kotkata na miga sled kato razbral kakvo stanalo.
    Tova predi 3 dni vseki den mu hodq na svijdane no mi e mnogo kofti , imam chustvoto che az sym vinovna poneje pushkah , no mi beshe tolkova gotino a sega i sex nqma da vidq sumati vreme , priqtelqt mi e na 23 godini a sega :'(
    az sym na 20 godini.
    пак си санувала маина !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от TheDarkLady
    .....да да и съседите ви са мармоти нали?!

така,мойто дИте първо това което прочетох е брутална простотия..направо нямам думи,как може да си помислиш 4е сме толкова наивни.Ако наистина това е шега искам да ти кажа че не те бива нито в бъзиците ти нито в лъжите ти..

Ако наистина се е слу4ило приеми моите извинения...но си го разказала по странен начин и звучи малко нереално...бъди по убедителна!
    moite sasedi verno sa marmoti

po-golqma ebavka ot taq ne bqh vijdal, no ako e istina tva taq kotka e super brutalna, a i ne vijdam ba6ta mu za kakvo e Obil gorkoto kote

Град
    Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас...

Цитирай Първоначално написано от Gaf
    az sym na 20 godini.

da da da i na sutrinta se sybudi cqlata oblqna v pot 4er6afa mokyr i prozoreca 6iroko otvoren

Цитирай Първоначално написано от flam`f
    омг стига сте се държали гадно....тфа е било бахти побеснялото животно...!!R.I.P котьо...
    xaxaxa tova me ubi \/ =D>
    Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Да ти е** мръсните котки !!! Мразя ги от дъното на душата си ! Ако това е истина... може би донякъде сами сте си виновни, тъй като сте ги оставили при вас, но това че котките са най-гадните и мръсни домашни животни е неуспоримо !
    обичам дениту ми {}

кви са тия филми кво е тва нещо... и кво стана после ...to be continue.. пък ако е толкова вярно моли се [-o<
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Psyxodelia
    Тва ми мяза малко на жестока ебавка...но пък кой знае...
    може би е ебавка..но пък аз вярвам кофти история и злобна мачка...никога не съм харесвал котки Ужас

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest

trooper
    Guest
    Da vidim dali sme razbrali
    1ta topka e nared,samo na6te,ole!!!
    No dali 6te preodolee6 zagubata,ili napravo 6te ti4ka6 pri tatenceto,6te bade li vsi4ko kakto predi...o4akvaite v sledva6tiq epizod na Darzost i Krasota
    specialno info predi epizoda>antonio pak 6te nadue korema na sestra si,koqto misli za svoq 3ta bratov4edka,majat na Kamila se okazva gei s bisexualni naklonnosti,a,6te imame o6te 2 prejdevremenni rajdaniq.
    Bon apeti!

И аз имам подобна случка. Един път си правиме една оргия и по едно време нещо ме захапа - гледам на едно от момичето ме захапало плюшеното мече. От там с триона му еб*х мамата!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Едикойси
    По абсурдно нещо не бях чувал. Това е голяма ебавка.
    =D>
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Супер фен
    Ае пишете измишльотините на кирилица поне! %&^$%&^$% !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си