.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kak da i otvurna?

Guest

kak da i otvurna?

hmm tq se celuva dosta stranno.nqkak si mn si vurti ezika i nz kak da se celuvam i az za da i haresa 6toto 4uvstvam 4e ne moga da go napravq dobre pyk i e nqkvo burzo.ima6e edno sravnenie s centrofuga.ama naistina e dosta stranen na4in na celuvane.haresva mi ama nz kvo da napravq?help.to4no nqkvo mn si vurti ezika i ne e kakto obiknoveno,mn q obi4am i iskam da i dostavq udovolstvie

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Върти си езика с нейните темпове.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    съгласна!
    f@nt@zi@

хахахах?

зимаш чава и слагаш в нея лед и почваш да въртиш с език и да си играеш с него.
    И тва как те целува тя не е странно, а нормално - ти си странен, че не можеш да се целуваш!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    зимаш чава и слагаш в нея лед и почваш да въртиш с език и да си играеш с него.
    И тва как те целува тя не е странно, а нормално - ти си странен, че не можеш да се целуваш!
    wow.. тва не беше ли малко грубичко..

а иначе по темата според мен, ако ходите от скоро, с времето ще свикнеш на нейния начин на целуване и вече няма да ти прави никакво впечатление просто без да се напрягаш се опитай да схванеш как го прави даже няма нищо лошо да я попиташ как и харесва най-много или пък дали не бихте могли да промените малко начина или темпото
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Според мен е много по-добре да е бавно... Така се усеща удоволствие. Направете сравнение със погалването. Не е ли по-добре да е по-бавно и нежно от колкото бързо и грубо ? Все тая ... правете си го както искате, не ти е работа да питаш как трябва, прави го както го усещаш, че трябва да е
    обичам дениту ми {}

Guest
    ami dosega sum se celuval s dosta momi4eta no nqkoq ot tqh ne se e celuvala taka...prosto imam 4uvstvoto 4e smao toi me celuva i az nemoga da vzema u4astie

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi i spored men razli4nite situaciiki iziskvat razli4no celuvane!(burzo ,bavno!)oba4e nz prosto ti go pravi kakto iksa6 puk sled vreme moje i tq da zapo4ne kato teb,opitai da q nau4i6 na tvoq metod!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    И аз мисля така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си