- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edno typo lqto
И аз ;(Първоначално написано от ATAKABG
po spokoino be 4ovek za nqkoi tva pak moje da e vajno za tebe kato ne e \Първоначално написано от WILD__BOY
/ az mislq 4e lqtoto e sezon v koi ne ti trqq seriozen priqtel samo za po nqkolko dena i aide ka6 :P :P no az sam sigurna 4e 6te si nameri6 ne se pritesnqvai
pak za tva 4e nqma da hodi6 na more ami nali ima baseini we s tqh 6te se ute6ava6
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
A az kvo da kaja kato choveka koito obicham(skate_warrior) se kolebae mejdu men i nqkva pikla (skeit4eto_f)...Nikak ne e 4esten toq svqt EI
Остави го да избира момичето което най много обича....но сам....не се прави на това коеот не си за да му привлечеш вниманието....нека те хареса такава акквато си!Първоначално написано от bob_marley
SAGLASNA SAM !!!Първоначално написано от LP_girl_14
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Da be pich qsno mi e prosto mi e adski mychno...6e se opitam da se uspokoqПървоначално написано от ziky
Hmmmm...4etq taq tema iiii.....vsi4ko tova me navede na mn kofti misli.Ostava mn malko do lqtoto a az nikvi plAnove.Edinstvenoto,koeto znam e,4e vsi4kite mi priqteli zaminavat vseki za razli4no mqsto,koi s gadjeto si,koi s tozi deto se nadqva da stane gadje,a az ostavam bukvalno sama.More mi e pove4e ot qsno,4e nqma da vidq.Ujas
Tuk nqkoi razpravq6e,4e nikoi ne bil umrql pt tova e qvno az 6te sym pyrvata.Pyk i nqkva rabota dali 6te namerq...o6te ne sym po4vala da tyrsq.Napravo zemam se pla6a.Abe ot edna strana imam 4uvstvoto,4e tova 6te e nai-qkoto mi lqto,ot druga razumno poglednato perspektivite sa pla6e6ti.
![]()
Nz kvo 6te stane offf taq sedmica mi be6e super qko i vyob6te ne se se6tax za lqtoto.Ama sega kato gledam taq tema i se sduxax 6toto naistina ima za6to.
![]()
Eiii ako tva te uspokoqva sym mn po-zle ot teb.![]()
Aidee 4ao ot men.![]()
![]()
![]()
![]()
"Нещата не са нито добри, нито лоши, а самата мисъл за тях ги прави такива.Ако наистина не виждаш изход...огледай се за вход..."
Пробвай да си намериш някаква сезонна работа по черноморието например...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
знаеш ли мразя да ми викат пич или ей готин.......имам си име и то е Цецо..мисля че...Първоначално написано от bob_marley
а колкото до успокоението и на него не му е лесно както казах вече...момче съм разбирам го..![]()
4-то кво като не ходиш на море?
Kak kakvo ve ei... umrete tiq det ne jiveete na more.... da sa sgry4ite ot bolka dano... bah va v prostite... po temata ae ti akyl v glavata nqq6 li ve momi4e? za kvo ti e gadje ? da kopate pipera zaedno, ili pak toi da ti pokazva 6to se nari4a dylboka oran... mnou po qkoe bez gadje ko sa prai6... maloumnicata