.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: edno typo lqto

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    лигло малка,аз това лято ще имам кандидатстудентски изпити,,а ти си седнала да ми ревеш,че ше ти е скучно лятото
    И аз ;(

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    ИООоооО малка ревла без батко който да я пляка. Я си събирай партакешите и марш на село да ринеп тор.
    Кво и аз няма да ходя на море. И с гаджето няма да съм цяло лято. И кво толко?! Нема се срине света. Ай сиктир от мрънкли и пикли. Има къде къде по-важни неща от тва да си търсиш гадже.
    po spokoino be 4ovek za nqkoi tva pak moje da e vajno za tebe kato ne e \/ az mislq 4e lqtoto e sezon v koi ne ti trqq seriozen priqtel samo za po nqkolko dena i aide ka6 :P :P no az sam sigurna 4e 6te si nameri6 ne se pritesnqvai pak za tva 4e nqma da hodi6 na more ami nali ima baseini we s tqh 6te se ute6ava6
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

A az kvo da kaja kato choveka koito obicham(skate_warrior) se kolebae mejdu men i nqkva pikla (skeit4eto_f)...Nikak ne e 4esten toq svqt EI

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от bob_marley
    A az kvo da kaja kato choveka koito obicham(skate_warrior) se kolebae mejdu men i nqkva pikla (skeit4eto_f)...Nikak ne e 4esten toq svqt EI
    Остави го да избира момичето което най много обича....но сам....не се прави на това коеот не си за да му привлечеш вниманието....нека те хареса такава акквато си!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    1-во има време(дори и малко,може да си намериш гадже
    2-ро тва да имаш гадже не е най-важното за да бъдеш щастлива
    3-то ще имаш свобода
    4-то кво като не ходиш на море?
    5-то на басейна също може да се отдадеш на флиртове и да поплуваш малко
    6-то трябва да се постараеш да гледаш нещата и от добрата им страна,не да се оплакваш
    7-то това как ще си прекараш лятото си зависи само от теб
    8-мо успех
    SAGLASNA SAM !!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Остави го да избира момичето което най много обича....но сам....не се прави на това коеот не си за да му привлечеш вниманието....нека те хареса такава акквато си!
    Da be pich qsno mi e prosto mi e adski mychno...6e se opitam da se uspokoq

Guest
    Hmmmm...4etq taq tema iiii.....vsi4ko tova me navede na mn kofti misli. Ostava mn malko do lqtoto a az nikvi plAnove.Edinstvenoto,koeto znam e,4e vsi4kite mi priqteli zaminavat vseki za razli4no mqsto,koi s gadjeto si,koi s tozi deto se nadqva da stane gadje,a az ostavam bukvalno sama.More mi e pove4e ot qsno,4e nqma da vidq.Ujas Tuk nqkoi razpravq6e,4e nikoi ne bil umrql pt tova e qvno az 6te sym pyrvata.Pyk i nqkva rabota dali 6te namerq...o6te ne sym po4vala da tyrsq.Napravo zemam se pla6a.Abe ot edna strana imam 4uvstvoto,4e tova 6te e nai-qkoto mi lqto,ot druga razumno poglednato perspektivite sa pla6e6ti. Nz kvo 6te stane offf taq sedmica mi be6e super qko i vyob6te ne se se6tax za lqtoto.Ama sega kato gledam taq tema i se sduxax 6toto naistina ima za6to.

Eiii ako tva te uspokoqva sym mn po-zle ot teb.
    Aidee 4ao ot men.

Голям фен
    Град
    Бургас
    "Нещата не са нито добри, нито лоши, а самата мисъл за тях ги прави такива.Ако наистина не виждаш изход...огледай се за вход..."
    Пробвай да си намериш някаква сезонна работа по черноморието например...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Da be pich qsno mi e prosto mi e adski mychno...6e se opitam da se uspokoq
    знаеш ли мразя да ми викат пич или ей готин.......имам си име и то е Цецо..мисля че...

а колкото до успокоението и на него не му е лесно както казах вече...момче съм разбирам го..

Guest
    4-то кво като не ходиш на море?
    Kak kakvo ve ei... umrete tiq det ne jiveete na more.... da sa sgry4ite ot bolka dano... bah va v prostite... po temata ae ti akyl v glavata nqq6 li ve momi4e? za kvo ti e gadje ? da kopate pipera zaedno, ili pak toi da ti pokazva 6to se nari4a dylboka oran... mnou po qkoe bez gadje ko sa prai6... maloumnicata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си