.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    reni_koen
    Guest

Kogato toi ne iska sex

Imam edin izklu4itelno stranen problem.S priqtelq mi se poznavame ot 8 godini,prejiveli sme adski mnogo ne6ta zaedno,jiveem v edin blok,poznavame se do bolka.Toi e mom4e koeto mnogo me e naranqval,no az vinagi mu pro6tavah,ne mojah da go zabravq,ne mojeh da se darja kato priqtelka s nego,ne znaeh kak.Predi 6 meseza tragnahme,no posle se razdelihme,toi poiska,az nqmah mnogo vreme za nego.Posle pak se sabrahme,no sled 1 mesez az sre6tnah drug,slu4aen barman i zaplenena kato malko momi4enze zarqzah moq priqtel.Mnogo go zabolq,az znaeh tova,use6tah go i men me bole6e,no trqbva6e da go napravq,ne iskah da go laja.Bqh s drugo mom4e 1 mesez,toi mi be6e parviq...no mi omrazna,a v saznanieto mi be6e samo moq sased,OTNOVO se sabrahme predi 2 sedmizi,vsi4ko e nared zasega,no toi ne iska da pravim sex otkakto mu kazah 4e sum spala s drug,makar i samo edin...neznam za6to...pomagaite[/b]

Ами... не е странно. Все някога ще поиска, не се притеснявай, просто му покажи, че го обичаш и повече няма да го зарязваш заради други момчета.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami az mislq che v momenta oshte mu e kofti che toi ne e bil purviq- poneje za momchetata tova e mn golqma privilegiq i sled izvestno vreme shte mu mine. Pone tova emoeto mnenie - ne burzai i shte vidish che sam shte si go poiska

Guest
    Az 6te dam malko po razli4en otgovor ot predi6nite.Spored men toi mnogo te obi4a no prosta kati si predstavi 4e si go pravila predi nqkolko sedmici s drug i ti e burkal , celuval i tn..... i 6te mu e super kofti moje kato poiska da pravi i prosto da se se6ta za tova onzi kakvo e pravil i
    Ta ili naistina 6te go preodolee ili mojebi 6te se pomu4i izvestno vreme i 6te vidi 4e ni6to nqma da stane i nz natatuk..............

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от BeZ^BikiNi
    Ami az mislq che v momenta oshte mu e kofti che toi ne e bil purviq- poneje za momchetata tova e mn golqma privilegiq i sled izvestno vreme shte mu mine. Pone tova emoeto mnenie - ne burzai i shte vidish che sam shte si go poiska
    напълно съм съгласен! =D>

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Ренко,парцал мой,можеше днес да дойдеш в нас да обсъдим двечките проблема,а не да пишеш анонимно във форума ми \/
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    kaji mu 4e tova e bila golqma gre6ka i go ubedi v tova.za pruv put mi se slu4va da razbera 4e ima mom4e,koeto ne iska sex.mi probvai da go vuzbudi6 ili ne6to takova,toi rano ili kusno 6te olekne i jelanieto 6te naddelee v nego.uspeh macko \/
    няма любов

A toi bil li e predi s momi4e???
    Ina4e sam napalno saglasna 4e na nego sega mu e kofti pri misalta 4e si bila s drug no tova samo pokazva 4e moje bi te obi4a!Ne misli6 li???

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    moje bi e iskal da ti e parviq... ne se pritesnqvai 6te si poiska...
    Love you Kris !!!

Голям фен
    kofti mu e na 4oveka..4e si bila s drug..a mojebi e iskal toi da ti e parviqt..nz..iz4akai da mine malko vreme..ti ot 2 sed..ste zaedno i vednaga v legloto
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    za pruv put mi se slu4va da razbera 4e ima mom4e,koeto ne iska sex.
    Ние да не сме животни да не може да се контролираме . И ние имаме чувства.

А по темата ми бая си го рязала .. трябва да го накараш да се почувства единствен и сте готови

Guest
    govorete.tova e edinstveniq na4in.tap4ete na edno i su6to dokato ne ulegnat ne6tata.kakto ti kaza-poznavate se ot 8 godini i se poznavate do bolka.znae6 kak da go nakara6 da se 4uvstva edinstven.nqma kakvo da 4aka6 saveti-davai

-GosT

Guest
    mnogo si tupa ma pa4avro nae6i 4e tva mom4e po cqla ve4er si misli kak onq kele6 ti e rovil iz mrusnata putka a...stranen i bil problema tupa si kat guz tva ti e problema

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo si tupa ma pa4avro nae6i 4e tva mom4e po cqla ve4er si misli kak onq kele6 ti e rovil iz mrusnata p***a a...stranen i bil problema tupa si kat guz tva ti e problema
    II.Задължения на потребителите
    2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
    Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани

няма да е лошо да прочетеш правилника преди да си позволяваш да пишеш...
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Абсолютно нормална е реакцията му. Познавате се от 8 години, сама казваш, че се познавате до "болка". Каквото и да става вие се събирате, т.е. има страшно силна връзка м/у вас. Нормално е да се предполага, че твоето "сефте" ще е точно с него, но уви ти си решила друго / според мен глупаво /. Неговата реакция разбира се е временна, ако той усети, че всичко е както преди до 1-2 месеца ще се успокои и ще пожелае сам, но все пак сега е наранен ...
    обичам дениту ми {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си