.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Супер фен

Глупавите реклами по телевизията

...ами чудех се да пусна някаква тема и реших да разнообразя малко с тази хайде тук да коментираме тъпите реклами по телевизията защо ги/не ги харесваме и каде е идеята изобщо

хЪЪ мене много ме дразни онази реклама на парфюма ефтерпа..облечи го хахаха
    но ме кефи рекламата на кока кола

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    "Евтерпа", незнам дали съм виждал по-глупава реклама...

Evterpa

tova e tolkova typo 4e re6ih 4e dori trqbva da se zapazi...takava nerealna glupost trqbva da ne se zabravq...za da nqma i drugi...
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    всички реклами са тъпи.

Mene pak me drazni onazi na Red Bull, osobeno posledniq variant e hiper tap! A za Evterpa podkrepqm napalno i kosmodisk "...a sega ve4e i bqgam" tova deto go kazva nqkva 100 godi6na marda! Ebati prostotiite

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    кажи баба ...
    и също 1 за салами сами-м

Еее не....."Евтерпа" бие всички тъпи реклами.....
    "-Коооте"
    "-Мяааау"
    ОТВРАТ
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    e da evterpa gi bie ama tuka i poazvate golqma populqrnost!!!! sa6to kosmodisk i nakolenkite na livain-superrrrrrrr tupi reklami....

Голям фен
    Град
    дианабад
    По принцип рядко някоя реклама да ме впечатли, нека си ги пускат, но! кой я е измислил тази, по-скоро кой му е платил.... реклама за някакъв епилатор, толкова бях заслепена от.... то не е безмислие, нелепост по скоро, че дори не чух марката. "А сега вашитя крака са идеално гладки, а и ако те самите са идеални, значи и Вие сте перфектна" И ме трогна не това, че реклама е дразнеща или недобре направена, а това, че свеждат "перфектността" на човек до някакви косми.

Цитирай Първоначално написано от djigi
    По принцип рядко някоя реклама да ме впечатли, нека си ги пускат, но! кой я е измислил тази, по-скоро кой му е платил.... реклама за някакъв епилатор, толкова бях заслепена от.... то не е безмислие, нелепост по скоро, че дори не чух марката. "А сега вашитя крака са идеално гладки, а и ако те самите са идеални, значи и Вие сте перфектна" И ме трогна не това, че реклама е дразнеща или недобре направена, а това, че свеждат "перфектността" на човек до някакви косми.
    Аааа това е новата рекламана епилаторитена "Браун".Мн е тъпа наистина.

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Еее не....."Евтерпа" бие всички тъпи реклами.....
    "-Коооте"
    "-Мяааау"
    ОТВРАТ
    hahhha syglasna sym s teb
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Повече от фен
    Определено на "Евтерпа" и както всички реклами на прахове за пране са най-изнервящите, но и останалите не са много по-умни. По принцип по българските телевизии дават адски тъпи реклами, но преди време имаше едно предаване "Рекламна пауза" /не знам дали го дават още/, където пускаха някои наистина страхотни реклами /доколкото една реклама може да бъде страхотна де..../

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    "Евтерпа", незнам дали съм виждал по-глупава реклама...
    i men ne me kefi osobeno mnogo stra6no tupa e

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    "Евтерпа" е фаворит, до момента.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    "Евтерпа" е фаворит, до момента.
    хехехе, хубаво че каза, никой нямаше да забележи
    аз забравих да спомена и рекламите на препаратите за миене на чинии, пфууу ужасно тъпи са!

Много е тъпа тая на Евтерпа и на салами Сами-м. Особено там където момчетаата подскачат и си облизват пръстиите. Всъщност и на Космодиск са ХИПЕР тъпи рекламите. Има тоолкова тъпи реклами че просто няма накъде.

хаха мен ме кефеше тая за тестовете за бременност
    "ако има 1 черта,теста е валиден
    а Жоро е невинен
    ако има 2 черти
    бързо бързо му звънни
    бременна си вече ти"

Това къртеше мивки,ама я махнаха вече

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Цитирай Първоначално написано от i_want_u_f
    хаха мен ме кефеше тая за тестовете за бременност
    "ако има 1 черта,теста е валиден
    а Жоро е невинен
    ако има 2 черти
    бързо бързо му звънни
    бременна си вече ти"

Това къртеше мивки,ама я махнаха вече
    Ааа наистина тая ми беше любимата реклама.Супер беше пяхме песента на концерта на училище и после всички при директора.Като си спомня такъв купон беше.

Повече от фен
    Град
    (:
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    Определено на "Евтерпа" и както всички реклами на прахове за пране са най-изнервящите, но и останалите не са много по-умни. По принцип по българските телевизии дават адски тъпи реклами, но преди време имаше едно предаване "Рекламна пауза" /не знам дали го дават още/, където пускаха някои наистина страхотни реклами /доколкото една реклама може да бъде страхотна де..../

i az sum na tfa mnenie
    The pain is temporary!

:))))))))))))))))))))))
    Guest
    za evterpa nqma kvo da kazvam to se vide ina4e me kefat kaji baba thank you i taq verno za testa be6e mn qka

Супер фен
    хаха ами тази на новите дъвки Аироуейвс...тези оранжавите...леле тая е отврат

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    На рекламите това им е целта - да се набият на очи... и в главите на хората. Нима не се продава повече космодиск като ти го повтарят това и ти не решиш да пробваш, не за друго, а понеже ти писва. Не е важно какви отзиви има рекламата - положителни или отрицателни...нали е реклама. Примерно ако Азис каже, че не харесва някви вафли (примерно), нали тези, които го мразят ще си вземат такива, а тези, които му се радват- също (да видят вкуса на това, което той/тя не обича). Нещо такова е май и на "алпийска фирма Дъглас". Това е най-евтината реклама. Тези, които са от София 100% са виждали надписите из града. Нима след време като отидеш в тази фирма ще се сетиш, че "са турци и ви лъжат" или ще се сетиш, че името ти е познато. Но откъде...от приятел, от реклама...
    А иначе в реламна пауза имае наистина оригинални реклами (като една за някакъв фитнес център, с мацката дето чупи орехи със стегнатите си задни части)

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    винаги съм ненавиждала реклами за прахове или ъъъ"за 1 стотинка 20 чинии"
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    винаги съм ненавиждала реклами за прахове или ъъъ"за 1 стотинка 20 чинии"
    да бе верно,точно както онази реклама на Фея препарат за миене на съдове дето пускат пари в некфа касичка \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си