- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem => Reshenie
Zdraveite kazvam na vsichki v tozi forum ot odavna go cheta no i taka ne posmqh da pisha do sega.Shte Vi razkaja za edna moq istoriq i kakvo moje da stane ako ne reagirash na vreme.
Nqma da si kazvam imeto nito vyzrasta za da ne me poznaqt nqkoi hora , prosto shte naricham sebe si M a priqtelqt mi A ta kakvo stava:
Zapoznahme se s nego predi 2 godini smelo moga da kaja che toi beshe lubovta na moq jivot nai prekrasnoto neshto koeto nqkoga mi se e sluchvalo![]()
obichahme se bezumno mnogo i estestveno zlite kuchki mi zavidqha , na edin kupon A si beshe piinal malko az si lafeh s edna moq averka po edno vreme se oglejdam no ne vijdam priqtelqt mi , tyrqsq go nqma go nikyde i kakvo da vidq zavarvam go v toaletnata da napyva nqkakva smotana kurva
![]()
![]()
![]()
ot tam qko karanici i skandali v kraina smetka mu prostih vse pak beshe piqn a pyk onazi pacha go e natisnala pyrva.
Kakto i da e tova nishto ne e loshoto e che nai dobrata mi priqtelka go haresvashe mnogo i beshe vlubena syshto v nego , na edin drug kupon bqhme az toi i tq togava tq zapochna da flirtuva s nego i da se natiskat pred ochite mizatova vzeh edin noj i v bqsta si i revnosta si q namushkah v kraka , sega tq e v bolnica , az sym v domashen arest i tehnite shte me sydqt
Vijte do kakvo vodi lubovta i revnosta ne si struva za nqkakvo momche da se strada tolkova , molq da ne se pishat komentari ot roda taq tema e izmislica i t.n. koito ne vqrva da ne pishe.
Blagodarq za razbiraneto