- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- !HELP! Изтудяване на отношенията !HELP!
С приятелката ми сме заедно от около година и половина... Последните 2 месеца бяха трагучни мн. караници и т.н. на няколко пати бяхме пред разделяне... Сега нещата са по добре... Но не е както преди... Мн. е студена с мен... а на моменти мн мила... В други моменти не мога да е позная... Страшно мн. е изнервена... И нз как да реагирам... Няма желание за никаква интимност да не говорим за секс... Ако някои мойе да ми помогне да пуше... Мн е обичам и ако може да помогнете пишете ми... Благодаря ви предварително...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами говори с нея и се опитай да разбереш каде е проблема и ако можете го разрешете.щом я обичаш се бори за нея.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Еми ти стой и гледай! Почни да и показваш колко я обичаш (ако я обичаш) направи и ти нещо за тая връска за да има резултат.
Забележка: А и се научи да пишеш.
Еми според мен може да се разделите за малко за да осъзнае тя какво е загубила и как ште се държи и после пак да се съберете
Prosto napravi malko raznoobrazie vav vrazkata vi.Napravete ne6ta koito ne ste gi pravili otdavna,iznenadai q s ne6to priqtno i sy6to taka mojete da pogovorite za va6ata vrazkamislq 4e tezi ne6ta 6te svar6at rabota
Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!
Пич знам квоти е и аз така. И при мен се осеща малко лошо дьржане но при теб явно е много и не искам и да си представям кво ти е . Само ти казвам не спирай да величиш и т.н. рави и подарьци комплименти не се предавай.. защото в случея предадеш ли се или стоиш с крьстени рьце това ще е края... Караниците са допринесли за това защото момичета не пбичат да ги тьрпят. Те искат добро дьржане да им се обрьща внимание да ги тьсят , да им показват че ги обичат НЕ СЕ ПРЕДВАЙ успех...
Поговори искрено с нея дали има проблем. Кажи И, че може да сподели с теб. Ако не, я попитай защо се държи така.
ами в случая и с моето гаже имаше такива глупости и може да се каже ,че вече не е както преди.някак не мога да се държа с него както преди.а и той не се държи както преди.сичко пропада...
Come on and dance
![]()
Според мен тя не иска да е с теб вече. Ако искаше, щеше да е по-страстна от преди караниците.
vij sega ne6tata ne se tolkova slojni kolkoto si misli6 i nie s moq priqtel se karame i ponqkoga se darjim malko netipi4no no v takiva momenti drygiqt ti otvra6ta s luvob i ti govori mili ne6ta pri nas tva pomaga ina4e pital li si q za6to se darji taka??? moje da izjivqva tryden moment ot jivota si i tq mojebi sega ima o6te po golqma nujda ot teb da use6ta 4e q obi4a6 i podkrepq6 sporet men kogato se darji po na4in koito ne ti haresva prosto i kaji edno obi4am te ako naistina q obi4a6 i zapomni 4e v jivota edinstvenoto postoqnno ne6to sa promenite 6tom tva se slu4va s vas zna4i ima pri4ina stiskam palci ne6tata mejdu vas da se naredqt :P![]()
![]()
![]()
Sednete i pogovorete. Izqsnete si otnosheniqta i nai-veche zashto se karate tolkova mnogo. Opitai se da i obqsnish, che naistina q obichash i durjish na neq, che ne iskash da se razdelqte. Kaji kolko gotino se chuvstvash, kogato e mila i kolko gadno ti e, kogato e studena s teb. Sled tova se opitai da i dokajesh i s deistviq kolko durjish na neq, zashtoto ne samo dumite sa vajni. I nai-veche bori se.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За съжаление в тоя живот сичко хубаво си има край рано или късно и независимо какво е то...любов работа начинание даже и живота си има край......неща който по някой път неможе да избегнем
Ти също би трябвало да си пооправиш правописа преди да правиш забележки на другите. (връзка , не връска)Първоначално написано от WILD__BOY
Учебниците по Бълг.Език са макс 5 лева....навсякъде пише,че връзка се пише с "З" а не "С"Първоначално написано от Max_Payne
![]()
Tova e normalno za6toto predi tova mnogo ste se karali...
Po dobre sedni da pogovori6 s neq i neka izqsni 4uvstvata si kum teb...
Uspeh