- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nerazgadani otno6eniq
hi all.imam skormen problem i iskam da go spodelq puk tuko vij nqkoi mi dade savet.haresah si edno mom4e.napravih parvata kra4ka i mu pisah.i vsi4ko potrgna pove4e ot dobre.pi6ehme si vse edno sme napravo brat i sestra.no samo si pi6ehme.v daskalo vse endo ne se poznavame.az re6ih pone da mu maham kato go vidq 6toto ina4e e tapo.i toi mi otvar6ta6e.edin den oba4e bez dae stanalo ni6to-toi mi pisa 4e nqma da stane ni6to,i da zareja vsi4ko.i az nqmah drug izbor.prividno naistina zarqzah istoriqta,no...v sarceto mi ne sam.v posledno vreme osuznah ne6to,koeto e dosta stranno.dori i da go haresvam iskam da si ostanem samo fr,a kato mu go kazah toi ostkaza.prosto kaza 4e priklu4vame vsqkvi otno6eniq,dori i priqtelski.hubavo,ama ne savsem.ne6to se promeni i tova e negovoto darjanie.ve4e ne e sa6toto.gleda me nonstop i to mnog stranno,puska edni takiva pogled4eta i kvo li ne o6te.fr mi kazvat 4e opredeleno mu puka.mi ok ama az kakvo moga da napravq po vaprosa.na men mi puka ne po-malko!
![]()
emi zabraih se logna.az sum taq ovca deto e pisala tva otogre...sry all![]()
![]()
![]()
one for all,all for one ...
Za vsichko si ima prichina!!! I tfoita zadacha sega e da razberesh kakva e .. zashtoto prichinata ne e che iz edin pyt veche za nego ne sashtestvuvash i veche ne mu puka za tebe...zashtoto ne e vazmojno...
от това което си написала си правя изводи,че той май те харесва,но може би е от хората,които като усетят,че почват да изпитват нещо по-силно и се отдръпват...май това е проблема при положение,че сега само те зяпа и се държи странно..може би е това незнам,най-добре май е да поговориш с негоУспех
![]()
f@nt@zi@
nai-veroqtnoe razbral,4e te haresva i ne e iskal da si zadulbo4ava otno6eniqta,zatva ti e kazal da gi prekaratite
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
10x mnogo 4e mi pomagate i vaob6te 4e se zanimavate s men i moq problem.fr mi sa6to kavaha taka-toi te haresva i zatova sega se otdrapna poneje se strahuva(ne6to podobno)lo6oto e 4e nie sme prekaleno ednakvi-parvo sme edna zodiq i dvamata sme bezumno nere6itelni.predi da mu pi6a bqhme samo na pogledi i 4akahme dr da napravi parvata kra4ka.posle s mahaniqta i taka...mnogo sme "smeli" i dvamata i tam e problema,6tot v edin momet az se usetih i po4nah da pravq vsi4ko tova za da zavarja q razgovor q ne6to podobno i stana,deistvitelno stana...no nqma li da e malko tapo da govorq s nego sled kato toi me razkara (taka da go kajem) of mnogo e obarkano![]()
evalata na vsi4ki koito i kazahte tova koeto az se opitvam da i obqsnq ot dosta vreme...edno ogrooomno 10x i ot men... =D>
e bravo ne o4akvah da te vidq to4no tuk...10x i na teb za vsi4ko...nqma6e nujda![]()
![]()
![]()
i spored men e takaПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
emi tipi4en primer e dneska6niq - otivame s priqtelkite mi do edno magazin4e,koeto e sre6tu daskaloto.v edin moment vijdam 4e toi i kompaniqta mu sa pred nas i otivat i te natam(nqma nakade drugade da hodqt v tazi posoka)vikam si "hubavo,6e zapazq spokoisvie i tova e"vlizame zavtre nego go nqma,a samo priqtelq mu.e kajete mi sega tova ne e li naro4no.ima dva varianta-ili naistina ne moje da me tarpi,ili potvarjadava va6ata teza....nz![]()
Ami da,tova e to-ima 4uvstva![]()
![]()
Ili go e strah da se obvurzva ili puk e mnogo sramejliv i kato vijda 4e idva vreme da zapo4nete ne6to pove4e ot pisane i mahane v u4ili6te kat se vidite,zapo4va da se durpa....mi nz kakvo e to4no no ot gorepro4etenoto opredeleno ne si mu bezrazli4na![]()
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!
определено се страхува да направи нещо.нз как точно да разбереш дали има нещо просто ще трябва да чакаш.надявам се да разбереш скоро това което той чувства.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Ебати глупака!
Еми направи с ти нещо по въпроса ... Говори с него
emi 4esno kazano nqma li da e malko(mnogo) tapo sled kato toi me e razkaral az da go gonq da govorim...vse si mislq 4e trqa toi da napravi ne6to,az napravih mnogo ne6ta...i bih napravila o6te stiga ne be6e takava situaciqta ...![]()
По принцип винаги ако моми4ето не потарси мом4ето то няма да се сети за нея ... За това пробваи какво пак толкова. Поне го помоли да ти обясни за6то така се е отдрапнал от тебе ... Успех![]()
Знаеш ли има два вариянта да му привлечеш вниманието!Първоначално написано от fallenka
1.Да не му обръщаш никакво внимание,ще го хване яд и ще дойде при теб (но ако е толкова тъп колкото го описваш може и да не подейства)
2.Да говориш с него,но какво?!ТОй те е отрязал по-добре не се занимавай и все пак както искаш!Ти решаваш!УСПЕХ!
ами съдейки по последните му действия стигнах до извода че този човек е мнооооооого голям кретен(без да се обиждаш
)и не заслужава повече твоето внимание,камо ли нещо повече(разбираш за какво говоря...)
абе в общи линии се опитвам да ти кажа че е време да го зарежеш...
любовта е чувството което чувстваш че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал....
красив си дявол да те вземе и нека този дявол бъда аз.и знай че срещу Бога ще застана ако той застане между нас...