.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: kade svarshvate

Imali znachenie dali shte svurshi v teb ili ne.. taka ili inache po vreme na poloviq akt ima sperma i e vuzmojno da stane neshto!Taka ili inache polzvaite kondomi.. Ot dr strana ne mislq, che kato polzvate prezarvativi trqbva da ne svurshi v teb.. tova e glupavo!Nqma da se spasite..ai za takiva situacii xorata sa pomislili i sa go izmislili...
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

emi poprincip se opitahme posledniq put na tavana da svar6a ama T_T ne6to ze 4e mi pokapa

В началото бяхме с кондоми, но сега вече сме на хапчета и свършвам в нея. Но за такова нещо партньорите наистина трябва добре да се познават и да си имат пълно доверие

Повече от фен
    S prezervativ i ne svur6va v men .

Фен
    Град
    Neide tam.... :D
    ima 347648674857893276336375656859786978698973653256 takia temi
    Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!

Guest
    a haresva li vi da vi svur6i po cicite ili liceto,ustata ?

Na men na cicite i v ustata..ne davam v men.. pone za sega.. imam si go straha, 4e ne6to moje da se precaka..pak kolkoto i dvamata mrazim deca..6te trqbva da se garmim..

Guest
    С хапчета или с презервативи е по-добре ? Има ли вероятност да се употребяват хапчета и въпреки това да се забременее ?

Guest
    А е вие сте големи егоистки е "не свършва в мен" дай тогава да и ние да правим така да свършваме за 5 мин да си го вадим и навас да не ви е яко а?
    Мама ви лапешка...

Град
    София
    Аз свършвам само в нея дали в устата, дали в дупото и или във вагината само вътре в нея.

Ние не ползваме презервативи.Давам му да свършва навсякъде,но не и в мен-все пак не ми е време да ставам майка

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

s prezervativ svur6va v mene

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от Sleeps well with others
    Na men na cicite i v ustata..ne davam v men.. pone za sega.. imam si go straha, 4e ne6to moje da se precaka..pak kolkoto i dvamata mrazim deca..6te trqbva da se garmim..
    baaa kak moje da mrazite deca be ? tva e nai golqmata radost v jivota na dvama 4oveka koito se obi4at!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Цитирай Първоначално написано от Dreamfall
    ima 347648674857893276336375656859786978698973653256 takia temi
    Хуу уе разбрахме 4е има такива теми ,ай по4ивай ся !!!

Излиза гол на терасата и свършва там,направо се изхвърля през балкона,за да е далече от мен-да не би да ми направи нещо
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Ползваме презервативи и свършва в мен.

toi nikoga ne svar6va v men.a az ponikoga sam go iskala stra6no mnogo.za 1god.i 6mes.se e praznil v men samo vednaj. v men li e problema a kazva 4e me obi4a?!
    kupondjiika,fenka na motorite i sled tova na kolite.

re

ami ne mi haresva da svar6va v ustata mi,ne 4e me e gnus az vse pak si go obi4am,no......... a po stomaha mi po4ti vinagi se prazni.
    kupondjiika,fenka na motorite i sled tova na kolite.

Guest
    А след като е бил с презерватив и е свършил във вас,правите ли втори "дубъл" в смисъл да продължите за още веднъж?Как правите тогава?Става момчето,отива до тоалетната хвърля изплозвания и поставя новия презерватив ли как? Питам сериозно...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А след като е бил с презерватив и е свършил във вас,правите ли втори "дубъл" в смисъл да продължите за още веднъж?Как правите тогава?Става момчето,отива до тоалетната хвърля изплозвания и поставя новия презерватив ли как? Питам сериозно...
    Ами...да!!

mi s moito gadje kat sam si ne izpolzvam nishto i obi4am mno da si svurshva v usti4kata oxxxxxxxxxxxxx mno e priqtno
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

[color=blue]mi s moito gadje kat sam si ne izpolzvam nishto i obi4am mno da si svurshva v usti4kata oxxxxxxxxxxxxx mno e priqtno
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Da, tui kato vinagi polzvame prezervativi.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    mi s moito gadje kat sam si ne izpolzvam nishto i obi4am mno da si svurshva v usti4kata oxxxxxxxxxxxxx mno e priqtno
    haha a we zue.. vika kat sam si s moito gadje... a kato si s nqkoi drug kakvo???
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ползваме презерватив,ама в сюблиният момент си го вади-знае ли човек-1 път става фала!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си