- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kak da se registriram
hora kak da se registriram na maila mi pratiha nqkav formylqr koito na6te trqbvalo da populnqt vaprosa 1 kak da go izprintiram bez printer i posle kvo da go pravq sled kato go popalnqt
mi napravih go ma posle mi pratiha mail :Добре дошли на TeenProblem.net Форумите
Според разпоредбите COPPA в момента вашият потеребител е неактивен.
Моля разпечатайте това съобщение и помолете ваши родител или настойник да го разпише и постави дата на него. След това го изпратете по факс до:
ИЛИ го пратете по пощата до:
------------------------------ СРЕЖИ ТУК ------------------------------
Разрешение за участие в сайта TeenProblem.net
Потребител: celtic dream
Парола: maru6a
Мейл: cool_kitty_@abv.bg
ICQ Номер:
AIM Адрес:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
Сайт:
Град: sf
Занимание:
Интереси:
ПРЕГЛЕДАХ ИНФОРМАЦИЯТА, ДАДЕНА ОТ ДЕТЕТО МИ И ДАВАМ РАЗРЕШЕНИЕ НА TeenProblem.net ДА ЗАПИШЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ.
РАЗБИРАМ, ЧЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЯНА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ С ПОМОЩТА НА ПАРОЛАТА.
РАЗБИРАМ, ЧЕ МОГА ДА ИЗИСКАМ ПРЕМАХВАНЕТО НА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ОТ TeenProblem.net ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.
Родител или Настойник
(напишете вашето тук): _____________________
(подпис): __________________
Дата: _______________
------------------------------ СРЕЖИ ТУК ------------------------------
След като администраторите получат горния формуляр по факс или по пощата, потребителя ви ще бъде активиран.
Моля не забравяйте вашата парола, защото тя е кодирана и ние не можем да ви я пратим. Но в случай че я забравите, можете да поискате нова, която ще ви бъде пратена по същия начин като тази.
Благодарим ви, че се регистрирахте.
-- i nz kvo da pravq ot tyk natatuk![]()
Слагаш го на една дискетка, отиваш в някоя книжарница с принтер или компютърен клуб и принтираш. После го попълват родителите както е обозначено и го пращаш по пощата, но пък не са дали адрес. Бих те посъветвала нещо, но не е правилно, така че действай по легалния начин.
Даваш, че си над 13 години, и готово.![]()
mersi!!!!!yeah!!!!!!!at last!!!!!!!registrirah se!!!!!!!!e sa i 13 6e gi mina...sled 6 meseca![]()
a otkade da si sloja pic?sr 4e vi pitam takiva gluposti ma ni6to ne 4atkam...
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity