.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 115
    Football_PD
    Guest
    52 килограма не значи,че ще е безпомощен срещу тебе .Аз съм 67 кила,а на спаринг веднъж един 53 килограмов лилипут,който е глава и половина по-нисък ме разби от бой,направо ме смачка .Летеше като нинджа,толкова ритници не съм получавал никога в главата

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Football_PD
    52 килограма не значи,че ще е безпомощен срещу тебе .Аз съм 67 кила,а на спаринг веднъж един 53 килограмов лилипут,който е глава и половина по-нисък ме разби от бой,направо ме смачка .Летеше като нинджа,толкова ритници не съм получавал никога в главата
    ами от 52 до 67 са 15 кг точно още толкова стават 82кг. 30кг разлика като 25 от тях са разлика в мускулната маса е направо смазваща разлика.

Супер фен
    Като сложиш и още 25кг отгоре... и аз ще го пробвам дето нямало значение колко тежиш.

Guest
    ei MIrakulus tova za da si spretnem edno turnir4e e po qko otkolkoto temata da spretnem 1 ma4le po ma kefi btw as ne sam nito boks nito kick-box
    mi Kyokushin karate.no skoro 6te sa mqtam sigurno kick box tai de i as 6te o4astvam ne ma ebe dali ma iskate ili ne :P

Football_PD
    Guest
    Добра идея.Най-добре да играем по правилата на семи контакт,че иначе каратягите нямат шансове .Лъвче,ако ще се записваш на кик бокс във Варна най-добре отиди при Красьо Димов(той има опит от Тайланд и е много голям кик-боксьор със световни успехи),другите много добри са Джет с треньор Вальо Великов,вземат много медали винаги \/

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Абе вие първо отлепете от 50те кила бе!

Football_PD
    Guest
    Еми за това ще играем семи контакт или лайт контакт,да имат шанс и "мухите"

Guest
    v jeta siurno 6i odq pri Velikov toi znam pone 4e e super lud.pak moje i v TIM pri Uzunov tam pri nego sa zapisa edin izrod ot na6te deto be6e 1dan 19 godi6en mi trenira po malko ot god i 2pati republikanski-Mesomela4ka e

6iva utrepq ve eiiiiiiiiiii Mladeji tragnali na batko si da sa ejat xax

Guest
    Батенце,може и да съм по-голем от тебе на години .В ТИМ-а треньора не е ли Иван Огнянов .Що не пробваш при Красьо Димов бе,муай тай ги тренира той .На приятелските срещи без момичета обаче като зрители,защото ще се озверим и ще се изтрепеме и после дори биричка няма да можем да вкараме заедно някъде

И двете не ме кефят. Бокса ми е по-поносим, ама кви мозъчни травми може да си докараш. Култоризма ми е толко противен - да блъскаш като луд и става някво ненормално, грозно и гнусно.

someone`
    Guest
    nz ama mnogo prostotii pro4etoh dotuk..edno 4e temata be6e s koe e po dobre da se zanimava6 a go obarnahte na tova kak trqbva da vodim uli4niq boi.Su6to taka pro4etoh mn hora kazaha 4e low kick ne moje da gi spla6i..Koito kazva 4e ni6to ne mu e stavalo ot low kick zna4i ne e polu4il dostatu4no silen i to4en udar.Vqrno 4e na ulicata 4ovek zabravq si4ko i ska4a napred s ruce no nqma zna4enie adrenalin li ili koto tam go e obhvanalo drugiq..ako lowkick-a bude to4en i silen napravo pada6 na zemqta

someone`
    Guest
    az samiq sum kick boxior i znam tova mnogo dobre.. hora koito sa polu4i nqkoi udar koito e bil ili v hulboka i da kajem nqkude otstrani kolqnoto i e bil nestabilen i nemo6ten da ne govorqt..prosto ne znaqt kakvo e

Guest
    kaji im go e divak 4e ne mi vqrvat

Guest
    Хубаво бе,и аз се занимавам с кик бокс.Всякакви удари съм получавал,дори уширо гери в стомаха съм успявал да превъзмогна.Точен лоукик в бедрото съм получавал и то изпълнен със страшна сила - не паднах на земята,а просто смених гарда и пострадалия крак мина отзад.Точен лоукик,дори и силен не значи край,даже напротив,всичко може да стане.Дори и силен удар в челюстта не значи винаги нокаут,пробвай да удариш пиян човек и да видим дали ще го нокаутираш така....казвам го от опит като охрана,дори 10 тупаника да вкараш в челюстта на пиян човек може да стане така само да се олюлява,а със един цигански плесник го пращаш при сънчо 100% ако е пиян.Така,че условности има адски много и точно да се твърди,че някой удар(който и да е той) е 100% падане на земята и нокаут просто не е вярно

Супер фен
    Явно болковите възприятия са доста различни при различните хора. Ае искам да ме свалите не с 1, а 10 лоукика ще ви дам да ми напраите. То ако се падаше след 1 лоукик мачовете по кикбокс щяха да продължават по 10секунди.

Guest
    MIrakulus ko na4i kaza 4e ot 10 loukicka nqma da padne6 ??

Супер фен
    Обаче не само в коляното и с 4-5сек разстояние между ударите. Мисля че няма да падна да.

Абе квото и да дискутирате боксьорстовто е по-мъжки спорт. Трябва повече характер.

Guest
    a miraculix puk ako mi zastane6 nepodvijen i me ostavi6 da te udarq kakto trqbva togava prosto nz kakvo moje da ti se slu4i s kraka

someone`
    Guest
    tovq gore bqh az...

miraculix ne podcenqvam sposobnostta ti da turpi6 na bolka ne te i poznavam za da go pravq.Kato izklu4im gurloto,slabinite i drugi takiva oblasti koito sa zabraneni v sportniq pravilnik na boinite izkustva(po4ti vsi4ki),bradata,diafragmata,4erniq drob i bedroto za udarnite zoni koito pri dostaty4no silen udar te privejdat do sustoqnie v koeto ne moje6 da prodalji6.Ti kaza 4e kato polu4i6 silen udar v bedroto smenq6 krakata.1-vo 4e nqma da moje6 da go napravi6 za6toto kraka ti 6te podade vednaga nqma da ima6 sila da stoi6 na nego krak i 6te sedne6 na zemqta,2-ro samata bolka 6te te nakara da zabravi6 za si4ko drugo.Prosto ne si polu4il dosaty4no silen low kick za da go znae6.Moje6 da namali6 bolkata ako si se nazobal..za primer davam boicite ot K-1 no i tam se e vijdalo kak 4ovek pada na zemqta ot edin low kick

someone`
    Guest
    http://video.google.com/videoplay?do...7&q=kickboxing

a vijte kakvo moje da stane ako slu4aino drugiq vdigne krak za kontra i go ulu4i6 v kolqnoto

someone`
    Guest
    http://video.google.com/videoplay?do...748&q=low+kick

a eto o6te edno klip4e udari mu edin vutre6en low kick toi se svi i sled tova vun6en koito ne be6e tolkova silen..a vun6niq boli mnogo pove4e i vijte kakvo stana s drugiq..

someone`
    Guest
    mai pusnah mnogo komentari edin sled drug ama ai ;]

Lyv4eto 4ak sega vidqh 4e si napisal 4e moje da otide6 da trenira6 v Jet pri Velikov..Ako iska6 ela az treniram tam ;]

someone`
    Guest
    xaxa pak sum az da popravq nqkoi hora
    Football treniora na Jet se kazva Viktor Velikov a ne Valio Velikov i Krasi Dimov e trenior po muay-thai(thaibox)a ne kickbox.I vicesvetovnata mu titla e po muay thai v bankog ;]]

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    абе аз лично боксьор бих предпочел. Често влизам в сбивания, а и боксът някак си ме влече.

ПС Вчера центровах един в десетката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си