- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Култорист или боксиор
tova ne e li ot sastezanieto 2005 ???i ako ne e ot koe e togava ??
Лъвче,прав е за Сами Шийлд.На финала Сами нокаутира Фейтоза с едно страхотно летящо коляно,направо му разби физиономията,много красив удар беше и много майсторски изпълнен.Куриоза беше,че на полуфинала Фейтоза със същото летящо коляно нокаутира по същия начин Мусаши.Преди финала Сами Шийлд направо претрепа от бой и Боняски.Абе Сами е машина,както е над 2 метра и с тази техника много трудно могат да го бият.На това състезание Боб Сап загуби от Мусаши,ама както Мусаши се беше обърнал с гръб Сап му налетя и един парен чук отзад....ебаси звяра
.
vqrno 4e gi bi no sled tova ne si spomnqm na koi turnir ot K-1 be6e(az v internet vidqh,po televiziqta ne sa davali)semmy zagubi ot Peter Aerts i sled tova ot Hon Man Choi
dobre ve hora ma taka i ne mi kazahte taz titla ot koe sastezanie mu e na Feitoza????
Тренирам бодибилдинг от 7 месеца,през които не съм се бил,преди седмица някъде ми се издърви един 2 години по-голям и с 1 тупаник го отказах от идеята да се бие с мен...Той не е някаква мутра,но все пак 2 години са си 2 години,а преди да почна да тренирам изглеждах като скелет направоБях и болен 3 пъти подред,абе много зле,но с фитнеса всичко се промени,чувствам се много по-добре и въобще всичко си е ок.Не съм станал дърво
![]()
И двете са добри, само дето от бокса затъпяваш и почва да не те слуша главата (ако тръгнеш да ставаш професионалин начи вече си съсипан) и ако веч ако тръгнеш да ставаш баш културист - от ония където само като ги гледаш им виждаш сухожилия вени нерви и артерии начи пак си прескочил оная точка между полезното и вредното в спорта.
2т. системно
Културистите са природно тъпи.
А боксьорите оглупяват в последствие.
Не ме кефят нито едните,нито другите.Предпочитам футболист...от Англия...
![]()
2-та спорта не могат да се сравняват
ама ако трябва да избирам кое да тренирам бих избрала бокс.Хубаво тяло, можеш да се защитаваш ако някой те нападне абе въобще можеш да се биеш.Докато култористите не ми харесват като външност с всичките тия мусколи не ме кефи![]()
Ти си природно тъпа. Айде карай ти няколко седмици на супер ниски въглехидрати да видя дали ще вършеж и 1 изречение. А да не подхващаме темата за футболистите пак.Първоначално написано от midian
ми боксьор с тяло на културист![]()
И пишка на негърПървоначално написано от XePouH
![]()
![]()
2т. системно
Едно аверче от гимназията ми тренира кик-бокс(по-доброто от бокс) , както и ходи на фитнес когато няма да учи , еми в момента е модел и има най-доброто тяло в даскало , аз бях опитал и баскетбол + тея 2те но след 1вия месец махнах баскета , после получих дископатия и спрях да тренирам , но ся пак ше почвам. И все пак и 2та спорта са много хубави , лично мен ми харесва кик-бокса/бокса повече , щото в крайна сметка ставаш доста по-силен и гъвкав , а и тялото макар и не толкова , става доста по-добро отколкото ако не тренираш изобщо![]()
CoNcEnTrAtE !!!
Мдаммм аз лично бих избрал комбинацията между box и фитнес ...аз примерно тренирам kick-box което мн повече ми харесва от боха защото е малко по гръб спорт а и получаваш по-голяма кординация на цялото тяло ..До колкото до фитнеса е супер добър и той стига да не се използва цялата менделеева таблица ...аз за сега вече няколко години комбинирам 2-та спортаи бих казл че комбинацията е мн. добра ...Видях някакви мнения че от боха се затъпява ами да в известна форма е вярно но не чак толкова, големите изкривявания стават вече при Pro лигата ... но да не си помислите че при големите култористи не е така глупости при тях е същото от химия не могат да си кажат рожденната дата ..ами общо взето дааз съм за комбинацията
![]()
Обичам боба,леба и да ЕБА ......
Абсолютно съм съгласен с мнението ти.В момента се занимавам с фитнес но много искам да тренирам бокс.Обаче има 2 пречки пред мен:нямам време а и залата за бокс е много далече затова съм се отдал изцяло на фитнеса.И 2та спорта са чудесни и те научават на самодисциплина и желязна воляПървоначално написано от :: Ръжен Пълнозърнест ::