.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Diskoteka

Diskoteka

Хммм....снощи на късната дискотека...се запознахме с едно момче...Цяла вечер ни беше супер яко..говорехме си....смяхме се много...Но той малко се напи...и си тръгна!Каза ми че му е гадно и иска да си ходи, че му е било приятно и се надява пак да се видим....Ама не си остави телефона!!!Той искаше моя ама аз не му го дадох(може ли да съм толкова тъпа!?)Аз ако го видя сега някъде може изобщо и да не го позная!Бахх маа му!И ся ми е супер гадно...и незнам какво да права....Беше симпатяга.Можеше и да се получи нещо.Искам да го видяяя паааккк!!!

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Vij mila tova e neshto absolutno normalno da sreshtnesh nqkoi simpatqga v diskoteka i posle da ima veroqtnost poveche da ne se vidite.Ama ako tragnesh da se vaikash za vseki s koito si se zapoznala v diskoteka i ne ste si razmenili nomerata,ti shte se pobarkash.izkarali ste si qko,tva e vajnoto,shte ima oshte mnogo takiva sluchai taka che spokoino
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

Да уе права си така е! Ама виж ся...на мене по принцип не ми дреме...знаеш ги кфи са повечето по дискотеките...леко пийнали...заговарят те и я стане нещо я не! По принцип ако някой ме заговори не поддържам разговор, а само отговарям от любезност...и на другия ден не ми пука.Забравам просто!Но снощи беше друго...не говорех просто от любезност...и тфа ме притеснява...щото от както съм станала само за това мисля

the wall...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми не ти остава нищо друго,освен да се надяваш пак да го срещнеш в тази дискотека.Само малко ми е странно,защо не си му далал номера си,след като ти е бил симпатичен? Също може да поразпиташ за него приятелите си или познатите.Ако ходи често в тази дискотека или ще се засечете пак или все някой ще знае малко инфо за него :wink:

LP_GirL_14....ами не му дадох номера ми защото съм мноооогоооо зелена и тъпа и малумна абе неам думи....Шегувам се...не му го дадох защото не се давам лесно....пък и не исках да ме помисли за "леко" момиче.

the wall...

emm davai varvi o6te nqkolko pati na taq diskoteka vse nqkoga 6te go zase4e6 dori i da ne go poznae6 toi 6te te poznae sigurna sam.Porazpitai sa6to za toq tip moje da imate ob6ti poznati i ako e taka prosto gi popitai kade hodi toi v koi zavedeniq i tei natataka.Vse nqkade 6te se vidite rano ili kysno.Kysmet !!!

Цитирай Първоначално написано от desito_88
    emm davai varvi o6te nqkolko pati na taq diskoteka vse nqkoga 6te go zase4e6 dori i da ne go poznae6 toi 6te te poznae sigurna sam.Porazpitai sa6to za toq tip moje da imate ob6ti poznati i ako e taka prosto gi popitai kade hodi toi v koi zavedeniq i tei natataka.Vse nqkade 6te se vidite rano ili kysno.Kysmet !!!
    Подкрепям!! =D>

Голям фен
    Че няма да го видиш повече - ясно, но поне ще знаеш следващия път като си харесаш някой да не се моткаш и правиш на примерна

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Ха-ха-ха! Аз съм най-тъпото същество на планетата! Вчера сме били заедно на кафе!Ама аз незнаех!Щото не го познах...имаше некъф където ме зяпаше...ма кой да се сети!

the wall...

Повече от фен
    Град
    sofia

Re: Diskoteka

Цитирай Първоначално написано от `FuckThePolice`
    Хммм....снощи на късната дискотека...се запознахме с едно момче...Цяла вечер ни беше супер яко..говорехме си....смяхме се много...Но той малко се напи...и си тръгна!Каза ми че му е гадно и иска да си ходи, че му е било приятно и се надява пак да се видим....Ама не си остави телефона!!!Той искаше моя ама аз не му го дадох(може ли да съм толкова тъпа!?)Аз ако го видя сега някъде може изобщо и да не го позная!Бахх маа му!И ся ми е супер гадно...и незнам какво да права....Беше симпатяга.Можеше и да се получи нещо.Искам да го видяяя паааккк!!!

Otidi pak v diskotekata i go 4akai

Супер фен
    Отиди пак в същата дискотека и може да се засечете или поразпитай някой може да го познава и да му има номер!Успехи!

Guest
    Еми според мен е много минимална вероятност да го видиш пак на сори че така ти го казвам ама да си мислила навреме и да си му дала номера си така е супер тъпо заради някви капризи да изпуснеш една можеби бъдеща любов.Но иначе стискам палци пак да се видите [-o<

Ми аз вече му имам номера....ако е същия де! Писах му преди малко смс...вече ми е по-спокойно....щото се оказа че имаме супер мног общи приятели!Пък и сме малък град....бе дано да се видим

the wall...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ~Amalia~
    Vij mila tova e neshto absolutno normalno da sreshtnesh nqkoi simpatqga v diskoteka i posle da ima veroqtnost poveche da ne se vidite.Ama ako tragnesh da se vaikash za vseki s koito si se zapoznala v diskoteka i ne ste si razmenili nomerata,ti shte se pobarkash.izkarali ste si qko,tva e vajnoto,shte ima oshte mnogo takiva sluchai taka che spokoino
    Пък може на диско пак да го видиш!

Хеййй! Днеска вече трябва да се видим....снощи пак бях на кафе и той беше там...само гледа към мене....явно си мисли че не го помня....пък и бях с компания...но довечера сигурно ще ходи на дискотека...казаха ми че често ходел...бе стискайте палци довечера!Тоя път не номера ще му взема ми даже и отпечатъците ако трябва!

the wall...

Мега фен
    Отиваш следващата седмица пак и засядаш на горе-долу същото място. Елементарно е!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    опрееление за жена:
    1.Две шепи глава,един пръс мозък!
    2Жена и кажи и повече не и говори
    3.Не е лесно да си жена
    4.Въпрос:За какво е създадена жената?
    Отговор:За да слугува на мъжа
    5.Ето един жив пример:Когато мъж падне някъде и се чува помогнете на ЧОВЕКА да стане,обаче ако падне дама се чува помогнете на жената да стане нали.....се 1 тя не е човек

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен не бива да се обвиняваш, че не си му дала номера си. постъпила си наистина добре. и не само за това, че може да те помисли за "леко" момиче, но от друга страна знаеш ли на кой може да се лепнеш. има ги всякакви. и помни че понякога външноста лъже.
    все пак хубаво ще е отново да се засечете, стига да се познаете

Мега фен
    Анито, курвенско е правиш секс с непознати, но да дадеш телефона си на непознат показва искане за нещо повече, което не е курвенско.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си