- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви обувки носиш?
Какви обувки носите...така де,интересно ми е![]()
ако е имало такава тема,моля не ме замервайте с камъни,а просто заключете темата![]()
аз нося кецове(не са маркови)
и искам да си купя от тия високите,дето приличат на гуменки
ако искате поствайте и снимки
Напоследък нося едни доста високи обувки, велурени, до глезените, на платформи. Не са неудобни, обаче има случаи на пребиване с тях. Преди носех едни ботички черни, адски удобни, обаче на едната се прееба ципа.
Кецовете рулират при мен. Много са ми удобин и много си ги харесвам.
Иначе имах и едни много хубави платформи, които обаче кучето ми съсъипа![]()
Give me your best shot motherfucker!
Маратонки зима, лято няма значение. В момента много ми харесват SprintMasters.
ами зависи сезона -за лято предпочитам чехли и сандали ,за пролет и есен най-вече маратонки или кецове а зимата съм с ботуши![]()
Come on and dance
![]()
Равни и ниски чехли за лятото. Ботуши и един чифт боти имам - зимата. А в такова "мърляво" време шляпам с едни обувко-маратонки.
чернички със сребристо по тях - тип пантофки , страшно удобни са.като е по-топло съм с чехлички за предпочитане без токчета , че нещо не мога да се науча да хода като хората на тея токчетаа пък зимата съм с ботички или ботуши със съвсем малко токче
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Гениално. Есента е най-мокрият сезон и точно тогава носиш маратонки.Първоначално написано от SuMmEr_F
Еми с ени червени кецки,а като стане още по-топло тръгвам по джапанки![]()
Кецове - пролет, лято, есен.
Зимата кубинки.
all seasons - kecove i polu-kecove
mrazq obuvkite![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
prolet,lqto,esen - maratonki(mnogo rqdko - samo ako sym na more moje 4ehli)
zima - kecove i kubinki
Най-често маратонки.
Когато излизам някъде с кола или на диско на токчета, щото да стана малко височка. Лете нася предимно чехли.
Аз нося кецки.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
o raзбира се че кецове...в днешно време това е на мода а и има доста ама доста голям избор от такива![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Аз нося сега кецки. Времето е ужастно и други обувки сега не нося. Зимата - ботушки или бота, зависи какво съм си харесала. А лятото нося чехли или сандали (предпочитам по-ниска подметка). Но всеичко е според зависи какво съм си харесала.
nosq samo maratonki mn sa mi udobni
сега гуменки или чехли от тези тип яконки
"Целувка за лека нощ"
Сега съм с това. Ако все пак през лятото стане топло може и джапанки да си купя![]()